Afla cum poti sa eviti taxa auto!

Bomba a explodat. Noi... incepem sa ne resemnam. Nu stim, insa, in ce directie o vom apuca. Si mai ales...cu ce ne vom deplasa.
  • Publicat:
Afla cum poti sa eviti taxa auto!
Afla cum poti sa eviti taxa auto!

Bomba a explodat.  Noi… incepem sa ne resemnam.  Nu stim, insa, in ce directie o vom apuca. Si mai ales…cu ce ne vom deplasa.

Nu vom mai cumpara masini vechi, ci vom urma exemplul dat de presedinte , cumparand masini din productia proprie.

Sau…le vom inmatricula pe cele vechi in tarile vecine, cu o legislatie mult mai ingaduitoare.

Vom cumpara masini noi, cu motoare de capacitate mica sau ne vom inghesui, precum somalezii, in mijloacele de transport in comun, alaturandu-ne fortat trend-ului eco.

In oricare dintre situatii un lucru e cert: masura guvernului ne lasa un gust amar.

Sa presupunem ca…

… nu vom mai cumpara masini vechi

Acest lucru ar atrage un set de efecte nedorite de cetateni. Poate cel mai important: vom fi datori vanduti bancilor. Asta, desigur, daca vom fi declarati eligibili pentru credite.

…vom cumpara masini vechi, dar le vom inmatricula in “vecini”

Pentru ca masinile second-hand sunt extrem de profitabile pentru toate buzunarele, romanii – cei mai inventivi oameni din lume –  au venit cu o idee pe masura: inmatricularea in tarile invecinate.

…vom apela la productia proprie

Daca vom opta pentru masinile productie proprie, atunci… o facem pe pielea noastra.  Daca e sa ne luam dupa cei mai multi,  asta ar insemna….adio confort si calitate deprinse de la modelele „nascute”  peste hotare si trecute de varsta majoratului

… sau la transportul in comun

Daca niciuna dintre variante nu va multumeste, ramane in picioare vesnicul transport in comun. Desi metroul a devenit imaginea in oglinda a unei cutii cu sardele, e la mare cautare.

Poate si pentru ca, spre deosebire de tramvai, autobuz sau troleibuz, n-are a face cu lumea de deasupra. Cu haosul, adica.
 

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Laptele ne fereste de diabet
Laptele ne fereste de diabet
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”