Adu primavara in casa ta!

pentru ca-ti doresti succes, tinerete si, cel mai important, iti doresti sanatate, iti propunem aparatele de purificat aerul de la Venta.
  • Publicat:
Adu primavara in casa ta!
Adu primavara in casa ta!

In mod sigur stii cat de important este sa respiri aer curat. Atat tu, cat si cei din jurul tau. Si pentru ca-ti doresti succes, tinerete si, cel mai important, iti doresti sanatate, iti propunem aparatele de purificat aerul de la Venta.



Venta Lufwascher este un aparat cu 3 functii incorporate, care umidifica, purifica si odorizeaza aerul pe care il respiri. Astfel, el reprezinta solutia completa pentru un aer sanatos de interior.

Cu un design discret si silentios in acelasi timp, Venta Lufwascher este conceput spre a crea un ambient placut acasa sau la birou, pentru ca foloseste cele doua elemente esentiale – aerul si apa – ca tu sa te bucuri de puritatea naturii.

Fara filtre, aparatele Venta, cu sistemul lor unic de evaporare la rece, “spala” aerul si il improspateaza, lasand particulele de praf in cuva de retentie.

Aparatul Venta Lufwascher te ajuta sa mentii umiditatea din caminul sau biroul tau la un nivel optim, incetinind procesul de imbatranire al pielii, cauzat de umificarea insuficienta a aerului.

In plus, Venta nu iti ofera doar aer curat si odorizat, datorita diverselor arome, ci si un design placut, disponibil in patru marimi si doua culori. Aspectul clasic este creat astfel incat sa se armonizeze cu spatiul caminului sau biroului tau.

Numarul 1 in Europa, Venta iti pune la dispozitie renumita calitate germana, eliminand virusii, bacteriile si factorii alergogeni, ce te ameninta zilnic.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Unghii pline de farmec
Unghii pline de farmec
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”