Vitamine şi suplimente noi pentru sănătatea ta

Vitaminele şi mineralele sunt necesare creşterii, regenerării şi bunei funcţionări a organismului. Marea majoritate a acestora nu pot fi sintetizate de organism, de aceea ar trebui să fie luate din hrană. Dar niciun aliment, cu excepţia laptelui matern, nu conţine toate vitaminele necesare şi este nevoie de o dietă atent construită pentru a reuşi să acoperi necesarul de vitamine si minerale al organismului.
  • Publicat:
Vitamine şi suplimente noi pentru sănătatea ta

Vitaminele şi mineralele sunt necesare creşterii, regenerării şi bunei funcţionări a organismului. Marea majoritate a acestora nu pot fi sintetizate de organism, de aceea ar trebui să fie luate din hrană. Dar niciun aliment, cu excepţia laptelui matern, nu conţine toate vitaminele necesare şi este nevoie de o dietă atent construită pentru a reuşi să acoperi necesarul de vitamine si minerale al organismului.

Pentru majoritatea dintre noi regimul alimentar perfect este greu de urmat, mai devreme sau mai târziu apar si dezechilibre, iar suplimentele alimentare alese corespunzător nevoilor organismului pot fi o soluţie la nevoie.

Life Impulse BIO cu Aloe Vera aromat, detoxifiant, antiîmbătrânire de la Life-Care

Suplimentul alimentar cu aloe vera are un puternic caracter detoxifiant. Previne efectele îmbătrânirii premature, ajută articulaţiile şi stimulează digestia printr-o uşoară acţiune laxativă. Prin rolul său de întăritor al sistemului imunitar, Aloe vera este ideală pentru orice vârstă, fiind bine tolerată de organism.

Aloe Vera este o plantă renumită pentru nenumăratele ei proprietăţi benefice asupra organismului. Fortifică şi menţine sănătatea sistemului digestiv, prin ameliorarea disconfortului, având şi uşoare proprietăţi laxative. Susţine sistemul imunitar datorită proprietăţiilor antivirale, antibacteriene şi analgezice. Prin consumul regulat de aloe vera, pielea devine elastică şi catifelată.

Compoziţia 100% naturală fără coloranţi şi arome artificiale este bine tolerată de organism. Are gust plăcut de merişor.
Pret 69.99 lei, www.life-care.com.

Life Impulse cu aloe vera

 

Polygemma de la PlantExtract

2 noi produse gemoterapeutice Polygemma de la PlantExtrakt

Polygemma – Tuse acoperă o gamă variată de manifestări ale tusei: fie este vorba de tusea care însoţeşte o răceală, fie de cea care vine ca o iritaţie a laringelui şi faringelui sau in cazul celei cauzate de afecţiunile pulmonare şi bronhice. Conţine o combinaţie de extracte gemoterapice din muguri de Carpen, Călin si  mlădiţe de Caprifoi negru ce ajută la calmarea tusei şi liniştirea generală. Ajută de asemenea organismul să elimine toxinele de la nivelul căilor respiratorii, reglează tonusul bronsic, are acţiune expectorantă, antispastică şi cicatrizantă, efect antiinflamator şi antialergic.

Polygemma – Astenie psiho-fizică şi memorie se adresează tuturor celor care duc o viaţă agitată şi dezechilibrată şi resimt oboseala pe lungi perioade de timp. Combinaţia din acest gemoterapic are proprietăţi revitalizante la nivel fizic şi psihic şi este util şi in stări de astenie mentală.
Complexul  fitogemoterapic  conţine  extract  din  radacină  de  Ginseng  siberian -cu proprietăţi imunostimulante şi adaptogene şi extractul din seminţe de Mesteacăn pufos, un tonic şi stimulator al activităţii cerebrale.
Pret 17 lei/flacon (50ml).

 

WellnessKids multivitamine şi minerale pentru copii de la Oriflame

O combinaţie de 13 vitamine şi 8 minerale pentru copii cu vârsta peste 4 ani sub formă de tablete masticabile cu aromă naturală de portocale.

Copiilor între 4 si 9 ani li se recomandă o tabletă pe zi, iar celor de peste 10 ani câte două tablete pe zi.

Este un produs natural dezvoltat de medicii suedezi ce aduce beneficii pentru imunitate, pentru sistemul osos si muscular, pentru ochi.
Pret 45 lei la reprezentanţii Oriflame.

Wellness Kids de la Oriflame

 

Alive de la Secom

Alive de la Secom, mai mult decât multivitamine

Vitaminele şi mineralele obţinute din surse naturale sunt asimilate mai rapid şi într-o proporţie mai mare de către organism, motivul fiind că fructele şi legumele conţin aminoacizi, bioflavonoide, enzime, care, în general, nu sunt reproduse în suplimentele cu multivitamine alimentare.

Produsul Alive!™(fără fier) de la Secom® este sută la sută natural, obţinut din extracte de plante şi de fructe, de aceea prezintă toate avantajele consumului de legume şi de fructe. Produsul are peste 130 de  nutrienţi esenţiali, care menţin un nivel optim de sănătate şi de energie.
Alive!™ (fără fier) conţine: minerale cu aminoacizi, extracte din fructe şi din legume procesate astfel încât să-şi menţină calităţile, extracte organice din ciuperci medicinale chinezeşti şi japoneze, toate ingredientele fiind testate în laborator pentru asigurarea purităţii şi eficienţei. Preţ estimativ: 58 lei

 

Doppelherz® aktiv Omega3 + Spirulina

In stare deshidratată, spirulina este o sursă bogată de proteine. Are proprietăţi energizante, antianemice, este un bun detoxifiant, ajută la intărirea sistemului imunitar si la încetinirea procesului de îmbătrânire.

Acizii graşi cu Omega 3 sunt fundamentali într-o alimentaţie sănătoasă. Uleiul de peşte este printre singurele surse de acizi graşi de tip Omega 3, aceasta substanţă fiind importantă în funcţionarea fiecărei celule din organism, este esenţială pentru menţinerea unui creier sănătos şi a unui sistem nervos sănătos.
Doppelherz® aktiv Omega-3 + Spirulina conţine extracte naturale valoroase care ajută la: menţinerea nivelului echilibrat al colesterolului şi trigliceridelor, întărirea imunităţii şi rezistenţei organismului în cazul unor afecţiuni ca:hepatita, tuberculoza, bronşita, energizarea organismului având rol în refacerea dupa boli cronice şi în perioadele de astenie, reducerea greutăţii, detoxifierea ficatului şi rinichilor, profilaxia şi tratarea bolilor articulare, îmbunătăţirea capacităţii vizuale, întărirea sistemului nervos.

Omega 3 si Spirulina de la Doppelherz

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Vinul roşu, medicament pentru stomac
Vinul roşu, medicament pentru stomac
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”