Remedii naturale folosite în întreaga lume

Fiecare tara are traditiile ei si tratamentele homeopate transmise din generatie in generatie. Ce strain sa stie ca durerile spontane de cap se trateaza in satele din Transilvania cu o rugaciune care trimite deochiul departe si, odata cu el, durerea care iti face tamplele sa plesneasca?
  • Publicat:
Remedii naturale folosite în întreaga lume

Fiecare tara are traditiile ei si tratamentele homeopate transmise din generatie in generatie.

Ce strain sa stie ca durerile spontane de cap se trateaza in satele din Transilvania cu o rugaciune care trimite deochiul departe si, odata cu el, durerea care iti face tamplele sa plesneasca?

Ne-am uitat la vecini si am adunat 7 remedii naturale care pun la punct diverse dureri sau stari de inconfort.

Incercati-le cu incredere! Sunt remedii care linistesc durerile, intaresc imunitatea si pun la punct stresul.

In China durerile de cap sunt prevenite prin acupunctura

80 de milioane de chinezi merg in mod regulat la acupunctura. Terapia traditionala si-a dovedit beneficiile de-a lungul a sute de ani si a calmat intotdeauna durerile acute. Acupunctura trateaza tot felul de afectiuni, mai ales de natura psihica. Asadar, daca va simtiti stresat, deprimat, frustrat, trist, fara vlaga sau aveti insomnii, puteti sa rezolvati aceste probleme cu cateva sedinte de acupunctura.

In Japonia se mananca ciuperci pentru controlul colesterolului

Femeile nipone mananca destul de des aceste ciuperci pentru a-si pastra colesterolul in limite normale. Cercetarile arata ca daca mananci jumatate de cana de ciuperci pe zi, reusesti sa iti scazi nivelul de cholesterol cu 30% datorita antioxidantilor care se gasesc in componenta ciupercilor. Gasesti pe Dietetik retete delicioase in care ciupercile joaca rol principal.

In Austria insomniile trec cu sedinte de yoga

Tara de insomniaci, Austria isi asigura somnul cel de toate noptile cu ajutorul sedintelor de yoga. Fenomenul este atat de amplu incat se practica yoga nu doar in studiourile specializate ci si in hoteluri dedicate si chiar in spital. De ce e yoga indicata pentru anihilarea starilor de insomnie? Pentru ca reduce starile de stres si aduce la un nivel minim starea de anxietate care nu te lasa sa dormi. Un studiu realizat la Universitatea din Pennsylvania arata ca o sedinta de 20 de minute de yoga functioneaza ca un somnifer eficient.
 

Citeşte mai multe pe dietetik.ro

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”