(P) Imunitatea şi plantele – un medicament posibil revoluţionar: Telom-R

Telom-R conţine nu mai puţin de trei categorii de substanţe active imuno-modulatoare care ajută organismul să-şi îmbunătăţească rapid răspunsul imun.
  • Publicat:
(P) Imunitatea şi plantele – un medicament posibil revoluţionar: Telom-R

Medicul Cristina Negru este unul dintre specialiştii care înţelege două medicini aparent greu conciliabile: alopată şi naturală.

În contextul nevoii de imunitate puternică, creat de epidemiile actuale, am vrut să aflăm cât adevăr există între relaţia dintre plantele medicinale şi imunitate.

Dar între imunitate şi vitamine sau minerale?


Să aflăm răspunsurile doamnei Cristina Negru, membru al echipei ştiinţifice a DVR Pharm!

Doamna doctor, chiar poate fi amplificată imunitatea cu ajutorul uneia sau mai multor plante medicinale?

Da, există substanţe active din plante care măresc imunitatea, dar ele sunt depăşite de nevoile actuale. Tratamentul infecţiilor virale care ne înspăimântă în prezent are nevoie de IMUNO-REGLARE, nu de IMUNO-STIMULARE.

Totuşi, piaţa de aşa-zise imonstimulatoare naturiste este plină de oferte. Au sau nu acestea efect?

Chiar şi eficiente, însă, imunostimulatoarele simple sunt depăşite acum.

De ce susţineţi că imuno-stimulatoarele sunt depăşite în lupta cu virozele?

Pentru că infecţiile cu virus gripal sau Coronavirus nu afectează doar prin acţiune directă asupra aparatului respirator. Mai periculoasă şi greu de gestionat este reacţia imunitară foarte puternică şi auto-distructivă, pe care aceste microorganisme o declanşează. Pacienţii cu ţesutul pulmonar afectat, care respiră foarte greu se confruntă cu o reacţie inflamatorie scăpată de sub control.

Şi există un medicament, natural sau nu, care să ne ajute să reglăm reacţia imunitară?

Există mai multe soluţii, care au la bază principii active cu aşa-numitul efect: imunomodulator. Colectivul nostru ştiinţific a creat produsul TELOM-R, care conţine nu mai puţin de trei categorii de substanţe active imuno-modulatoare.

Am înţeles că Telom-R este un medicament natural, credeţi că poate lupta eficient cu virozele grave?

Telom-R nu are efect antiviral direct. El face un lucru mai important: ajută organismul să-şi îmbunătăţească rapid răspunsul imun. Pentru că orice medicament sau vaccin ar fi administrat, esenţa vindecării unei viroze, dar şi a altor infecţii, rămâne o imunitate bună.

Totuşi, este Telom-R suficient testat încât să poată fi recomandat pentru eliminarea periculoaselor complicaţii ale virozelor?

Avem în curând 6 ani experienţă cu acest produs. Îl folosesc eu şi familia mea. Pentru că am observat că majoritatea pacienţilor fac forme mai uşoare, chiar asimptomatice de viroză după cura cu capsule Telom-R.

Are şi rol preventiv?

Cu siguranţă. Am remarcat că frecvenţa infecţiilor respiratorii, inclusiv la unele persoane cu imunitatea slăbită, este mult redusă cu acest tratament.

Există informaţii despre aceste efectul Telom-R vis-à-vis noul Coronavirus?

Totul este foarte nou. Acum, cunoaştem doar cazul unui medic de la Urgenţe, infectat cu acest virus şi care a făcut cura cu Telom-R. Şi a luat capsulele TELOM-R împreună cu două medicamente antivirale de sinteză. În acest prim caz, lucrurile au funcţionat perfect, iar pacientul-medic este acum sănătos.

Puteţi spune, totuşi, că aţi găsit o soluţie sau un adjuvant contra noului virus?

Deocamdată, avem un singur caz cu informaţii cât de cât clare. Mai sunt pacienţi care folosesc TELOM-R contra acestei viroze.  Însă avem doar informaţii  vagi, parţiale.

Are vitamina C efect favorabil contra virozelor gripale sau cu Coronavirus?

Vitamina C, atunci când este din surse naturale, are efecte bune: deoarece deopotrivă ajută imunitatea să lupte eficient, dar şi temperează reacţiile imunitare excesive. Recomand mai ales VITAMINA C ALCALINĂ, care conţine şi multe minerale, pe lângă vitamina C extrasă din fructe.

Ce părere aveţi de administrarea dozelor mari de vitamina D contra virozei?

Pacienţilor care stau la pat, în casă, le recomand doze consistente de vitamina D. Ceilalţi trebuie să-şi ia această vitamină pe cale naturală: expunerea pielii de pe gât şi braţe la soare, vreme de 15 minute pe zi. Organismul va produce astfel suficientă vitamina D.

Există şi minerale utile contra infecţiilor virale?

Foarte bun este zincul, confirmat ştiinţific pentru efectul său benefic contra pneumoniilor şi bronşitelor. Foarte eficientă este combinaţia de Zinc, Seleniu şi Vitamina C.

Aveţi şi alte soluţii contra bolii produsă de Coronavirus?

Foarte eficient contra tusei, fie ea uscată sau productivă, este siropul Telom-R. Acesta contribuie şi la combaterea complicaţiilor bronho-pulmonare grave.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări:
Metoda japoneză care te vindecă în numai cinci minute
Metoda japoneză care te vindecă în numai cinci minute
Cum calmezi natural durerile înfiorătoare produse de calculii renali
Cum calmezi natural durerile înfiorătoare produse de calculii renali