Natura poate face minuni

  • Publicat:
Natura poate face minuni
Natura poate face minuni

Tii minte de cate ori te punea mama in copilarie sa manaci morcovi cruzi si afine multe-multe pentru a avea o vedere buna? Ei bine, aproape toti am trecut prin asta si fie ca vroiam, fie ca nu, trebuia sa facem cum zicea mama…

Abia mai tarziu intelegi ca ea avea dreptate: vitamina A si carotenul sunt esentiale pentru o vedere buna. Natura impreuna cu organismul uman pot face fata majoritatii afectiunilor celor mai comune.

Produsele naturale, administrate pe termen mediu si lung, aduc in organism principiile active in doua moduri: mobilizeaza (stimuleaza) capacitatea naturala de aparare a organismului impotriva diverselor afectiuni si actioneaza sinergic cu resursele de aparare ale organismului pentru vindecarea anumitor afectiuni.

Pentru a proteja ochii si a imbunatati considerabil vazul la persoanele cu probleme si nu numai, compania PlantExtrakt a creat Optifort.

Produsul are roluri multiple: mentine si imbunatateste acuitatea vizuala, protejeaza circulatia capilara si venoasa de la nivelul ochilor si reduce stresul oxidativ la nivel ocular, iar toate substantele active provin din surse naturale.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări:
Beneficii ascunse ale reflexoterapiei
Beneficii ascunse ale reflexoterapiei
10 remedii naturale care alină arsurile la stomac și indigestia
10 remedii naturale care alină arsurile la stomac și indigestia