20 de plante care te scapă de insomnie

Ai probleme cu somnul? Ei bine, atunci poate că nu ai nevoie de medicamente scumpe, ci mai degrabă te poţi îndrepta către o soluţie naturală. Uite ce plante te pot ajuta să dormi bine noaptea!
  • Publicat:
20 de plante care te scapă de insomnie

Ai probleme cu somnul? Ei bine, atunci poate că nu ai nevoie de medicamente scumpe, ci mai degrabă te poţi îndrepta către o soluţie naturală.  Uite ce plante te pot ajuta să dormi bine noaptea!

Insomnia îşi face loc astăzi în viaţa multora dintre noi, iar asta din cauza stresului şi a problemelor  cu care ne luptăm zi de zi. 

Insomnia poate avea la bază numeroase cauze, cum ar fi stresul, anxietatea, depresia, consumul mare de cafea sau băuturi energizante, consumul de medicamente, vârsta (este frecventă la oamenii de peste 60 de ani), anumite probleme medicale, modificarea fusului orar sau schimbările de temperatură.

Dacă nu dormi suficient, rişti să te îmbolnăveşti, să te cerţi cu partenerul, să fii prost dispus la job sau la întâlnirile pe care le ai programate. Dacă te confrunţi cu toate astea, încearcă să depăşeşti acest obstacol cu ajutorul plantelor.

Galerie foto

vezi galeria
20 foto
Urmărește CSID.ro pe Google News
Simona TUDORACHE
Simona Tudorache este jurnalist şi redactor al site-ului "Ce se întâmplă, doctore?", având în portofoliu articole şi interviuri cu medici, nutriţionişti şi specialişti în activitate fizică. De asemenea, Simona Tudorache este preocupată şi de zona de lifestyle sănătos, intervievând vedete ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări:
Beneficii ascunse ale reflexoterapiei
Beneficii ascunse ale reflexoterapiei
10 remedii naturale care alină arsurile la stomac și indigestia
10 remedii naturale care alină arsurile la stomac și indigestia