Jurnalul transformării mele FOTO si VIDEO

De azi încolo mi-am propus următoarele: să slăbesc, să mă modelez, să-mi revizuiesc dieta şi să adopt un program de viaţă inteligent care să mă aducă din nou în zona XS. Şi m-am hotărât să nu fac asta de capul meu: îi voi avea alături pe nutriţionistul Corina Zugravu, pe Miss Fitness World Anca Bucur şi pe consultaţii de nutriţie de la Herbalife.
  • Publicat:
Jurnalul transformării mele FOTO si VIDEO

Nu am avut niciodată o relaţie prea bună cu cântarul. L-am considerat un factor de stres major aşa că nu l-am strecurat niciodată printre gadgeturile fără de care unele siluete nu pot trăi. Dar, totuşi trebuie să dău cântarului ce-i al cântarului şi să-i apreciez sinceritatea. Şi cum deseori, adevărul doare, pot să vă spun că am resimţit din plin această senzaţie când am constatat recent că iarna, mesele târzii, vinul bun şi ieşirile cu prietenii m-au cadorisit cu vreo 6 kilograme în plus. Poate îmi veţi spune că nu ar trebuit să ajung aici şi că ar fi trebuit să mă trezesc mai devreme.

De acord, dar ce să faci când piesele tale vestimentare favorite sunt negre, sunt comode, sunt rochii şi când ai renunţat la jeanşii care şi ei, spun adevărul gol-goluţ? Cu alte cuvinte, chiar nu mi-am dat seama că m-am cam îngrăşat, deşi mărturisesc că mai aveam un semnal de alarmă: nu prea m-am mai ţinut de sport. Am ales taxiul în favoarea mersului pe jos şi am abandonat fitball-ul din living. Cam neplăcut pentru bietul corp care s-a trezit abandonat într-o stare de delăsare aproape totală. Acestea fiind zise, m-am trezit în aprilie că mai sunt două luni până la vară, vacanţă, soare, plajă. Şi m-am trezit că mâine, poimâine fac 40 de ani şi nu am avut şi eu corpul acela lucrat şi starea aceea de satisfacţie că orice pui pe tine, stă impecabil. Şi uite aşa, a venit ziua când mi-am spus că aşa nu se mai poate şi că trebuie să mă pun pe treabă serioasă. Bine, mai întâi am dat o fugă prin Europa şi m-am delectat cu ceva raţe, cârnaţi, cartofi prăjiţi, un fel de adio dezmăţ culinar şi lene, bun venit program de viaţă sănătoasă, cu dieta şi sportul aferente.

Aşa că de azi încolo mi-am propus următoarele: să slăbesc, să mă modelez, să-mi revizuiesc dieta şi să adopt un program de viaţă inteligent care să mă aducă din nou în zona XS. Şi m-am hotărât să nu fac asta de capul meu: îi voi avea alături pe nutriţionistul Corina Zugravu, pe Miss Fitness World Anca Bucur şi pe consultaţii de nutriţie de la Herbalife.

 

 

Mai în glumă, mai în serios, dacă Ronaldo poate, eu de ce nu aş putea? Cu aşa provocare, cum să nu treci primăvara, astenia şi mesele copioase de Paşte fără să mişti în front? Dar nu e totuşi armată, pentru că Anca şi Corina sunt simpatice, shake-urile proteice de la Herbalife sunt delicioase, batoanele nu mai zic, iar faptul că voi ţine un jurnal, chiar mă va ţine conectată la dietă, programul de sport şi la tot ce presupune o transformare din cap până-n picioare.

Şi ca să vă demonstrez că fac echipă cu cei mai buni, vă las să vedeţi filmul primei noastre întâlniri!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: