galerie

Galerie Foto Laura Cosoi


  • Sucul 1 • 2 pere • 2 tulpini de ţelină • 25 ml apă • sucul de la 1/2 lămâie • 1 castravete.
  • Sucul al doilea (folosiţi doar storcătorul de fructe): • 3 morcovi • 2 mere • o bucăţică mică de ghimbir proaspăt (3 feliuţe).
  • Sucul al treilea: • 4 beţe ţelină • 1 castravete • 2 mere • 1 pumn de spanac • sucul de 1/2 de lămâie • 1 bucăţică de ghimbir Daţi prin storcător ţelina, ghimbirul şi merele (curăţate de cotor) şi apoi turnaţi compoziţia în blender împreună cu castravetele decojit şi tăiat în bucăţele, spanacul şi sucul de lamaie.
  • Sucul al patrulea: • 4 roşii mici • 1 castravete • 3 beţe ţelină • pătrunjel verde 3-4 fire • sucul de la 1/2 lămâie • 2 morcovi. Treceţi rădăcinoasele prin storcătorul de fructe şi amestecaţi compoziţia în blender, împreună cu roşiile, pătrunjelul, ardeiul şi castravetele (decojit). Puteţi să puneţi şi 2 cuburi de gheaţă şi dacă vi se pare sucul prea gros, mai adăugaţi puţină apă pe lângă sucul de lămâie.
  • Sucul al cincilea: • 2 mere • 1-2 pere • 2 kiwi • 1 bucăţică de ghimbir.
  • Galerie Foto Laura Cosoi
  • Galerie Foto Laura Cosoi
  • Galerie Foto Laura Cosoi
Sucul al patrulea: • 4 roşii mici • 1 castravete • 3 beţe ţelină • pătrunjel verde 3-4 fire • sucul de la 1/2 lămâie • 2 morcovi. Treceţi rădăcinoasele prin storcătorul de fructe şi amestecaţi compoziţia în blender, împreună cu roşiile, pătrunjelul, ardeiul şi castravetele (decojit). Puteţi să puneţi şi 2 cuburi de gheaţă şi dacă vi se pare sucul prea gros, mai adăugaţi puţină apă pe lângă sucul de lămâie.
1/1