galerie

Galerie Foto - copii vedete


  • Victoria Beckham a fost martora celui mai tandru gest din partea fiului ei celui mare, care deja o depăşeşte ca înălţime. Adolescentul îi mărturiseşte mamei toate secretele lui. ‘’Mi se pare cel mai frumos şi mai emoţionat gest ca fiul meu să aibă atâta încredere în mine. Cu atât mai mult cu cât are un tată deschis care i-ar asculta cu plăcere confesiunile. Pentru mine este însă cel mai mare cadou pe care puteam să-l primesc în viaţă’’, a spus Victoria Beckham.
  • Alessandra Ambrosio - Are o fetiţă care anul acesta face 6 ani şi un băieţel care va împlini 2 anişori. Fetiţa vrea să îşi copieze întocmai celebra mămică: merg amândouă la cumpărături, se îmbracă la fel, iau masa împreună la restaurant. Micuţa i-a oferit celebrului îngeraş de la Victoria’s Secret un cadou fantastic de ziua ei. Cel puţin aşa spune mama. ‘’De ziua mea de naştere, am primit de la fiica mea o rochiţă roz alături de o o altă rochiţă roz, de dimensiuni mai mici. Pe ambele scria: <Vreau să fiu cu mama în fiecare zi>’’. A fost cea mai bună, mai frumoasă şi mai preţioasă zi din viaţa mea’’, spunea Alessandra într-un interviu. ‘’Nu cred că poţi compara acele sentimente cu nimic altceva’’.
  • Jessica Alba - Actriţa este mămica a două fetiţe: cea mai mică nu a împlinit doi anişori, iar fetiţa mai mare o ajută pe celebra ei mamă să-i pregătească masa surioarei. ‘’Îmi dau lacrimile când văd cu câtă grijă se uită la sora ei şi cu câtă grijă vrea să-i fie cumva de folos’’, povesteşte actriţa.
  • Katie Holmes a început să plângă când fiica pe care o are cu Tom Cruise a renunţat la o plimbare în jurul lumii, alături de celebrul ei tătic. Iar motivul a fost înduioşător pentru mama ei. Katie se pregătea să-şi serbeze ziua de naştere, iar micuţa Suri i-a oferit o jucărie de pluş făcută de ea, ce ţinea în mână o cărticică. Pe cărticică, Suri scrisese: ‘’Eşti cea mai bună mamă pe care o pot avea’’.
  • Ricky Martin creşte doi băieţei alături de partenerul lui de viaţă, după ce o mamă purtătoare i-a ajutat să devină părinţi. Copiii sunt răsfăţaţi pentru că ambii tătici îşi doresc acest lucru. ’’Când au ajuns în colectivitate, ambii au avut de suportat şi unele lucruri destul de urâte din partea colegilor. Copiii homosexualilor pot fi puşi în situaţii cu adevărat dificile’’, povestea starul la un moment dat. ’’Copiilor le-am explicat de nenumărate ori că o familie normală poate fi alcătuită şi din doi bărbaţi, nu doar dintr-o femeie şi un bărbat. Ei acceptă situaţia şi li se pare normală. Oricum, cel mai impresionant gest şi pentru mine şi pentru partenerul meu a fost când cei mici ne-au scris pe o bucată mare de pânză, e drept, cu ajutorul bonelor: <<Sunteţi cei mai iubiţi părinţi din lume şi suntem mândri că ne-am născut în această familie>>. Am rămas fără cuvinte’’, a declarat Ricky Martin.
  • Colin Farrell - Actorul este un tătic atent cu cei doi fii ai săi, chiar dacă nu locuieşte cu niciunul în casă. Fiul cel mare are 10 ani şi suferă de o afecţiune genetică rară care se traduce prin dificultăţi de vorbire asociate cu alte probleme neurologice. ‘’Cel mai frumos gest din partea lui mi se pare atunci când zâmbeşte’’, a declarat actorul într-un interviu. Al doilea băieţel, Henry, este perfect sănătos şi îşi impresionează tăticul prin cântec. ‘’Copilul meu cel mic învaţă câteva cântecele la grădiniţă, le mixează într-o manieră personală şi îmi cântă ceva indescifrabil, care, spune el, are mesaje special gândite pentru mine. Îl cred şi mă emoţionează până la lacrimi’’, povesteşte actorul.
Victoria Beckham a fost martora celui mai tandru gest din partea fiului ei celui mare, care deja o depăşeşte ca înălţime. Adolescentul îi mărturiseşte mamei toate secretele lui. ‘’Mi se pare cel mai frumos şi mai emoţionat gest ca fiul meu să aibă atâta încredere în mine. Cu atât mai mult cu cât are un tată deschis care i-ar asculta cu plăcere confesiunile. Pentru mine este însă cel mai mare cadou pe care puteam să-l primesc în viaţă’’, a spus Victoria Beckham.
1/1