Coalescenta labiala

Coalescenta labiala este un diagnostic ce se pune fetitelor care au labiile mici lipite.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Coalescenta labiala
Coalescenta labiala

Coalescenta labiala este un diagnostic ce se pune fetitelor care au labiile mici lipite. Uneori maladia apare inca din primele zile de viata, alteori poate sa apara pe parcursul primilor ani. Una dintre cititoarele noastre este ingrijorata pentru ca feta ei, de 8 ani, a fost supusa interventiei chirurgicale de 4 ori pana in prezent, pentr rezolvarea acestei probleme.

„Fetita mea s-a nascut cu coalescenta labiala. Pana la varsta de 8 ani, pediatrul a intervenit de 4 ori pentru a dezlipi labiile. Am fost cu ea la urolog, totul era in regula, am fost cu ea la chirurgie si mi s-a explicat ca are lipsa de estrogeni si de aceea se lipesc labiile. Mi-au recomandat un unguent, dar acesta are ca efect secundar arsuri locale. Ar putea fi schimbat cu un altul?”

Mai exista si alte variante terapeutice locale pe aceeasi baza, plus adjuvante pentru calmarea mucoasei, insa nu pot sa imi permit sa ma substitui medicului, mai ales fiind vorba de medicamente de uz pediatric. Mergeti la medicul pediatru, eventual singura pentru a nu mai expune iar fetita.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân