Bebe in camera cu carti – ii poate dauna aparatului respirator?

Cartile vechi, posibil pline de praf, sunt daunatoare in camera nou-nascutului?
  • Publicat:
  • Actualizat:
Bebe in camera cu carti - ii poate dauna aparatului respirator?
Bebe in camera cu carti - ii poate dauna aparatului respirator?

Bebe poate sta intr-o camera ticsita de carti? Praful acumulat pe acestea i-ar putea face rau? Cum se poate rezolva un dezechilibru mineral la un copil cu autism? Oana le raspunde cititoarelor noastre.

Metale grele la copii

„Am o fetita cu autism care are mari dezechilibre de minerale si vitamine. Din pacate, analizele au indicat si metale grele in corp. Intrebare: pot sa va trimit rezultatul analizelor facute in SUA prin care rezulta acest dezechilibru? Ati putea sa ii recomandati un regim alimentar?”

Da, puteti trimite, insa cel mai bine ar fi sa mergeti la pediatru sau la medicul curant al fetitei, care cunoaste mai multe despre obiceiurile dvs. de alimentatie si are posibilitatea sa supravegheze indeaproape imbunatatirile sau modalitatea de a impune anumite alimente. Multa sanatate!

Bebe in camera cu carti

„Cartile vechi, posibil pline de praf, sunt daunatoare in camera nou-nascutului?”

Este posibil. De regula, nou-nascutul prezinta in prima perioada a vietii, o sensibilitate mai mare a aparatului respirator, care trebuie sa se adapteze la mediul aerian, intrucat 9 luni nu a fost deloc folosit.

Un mediu impur (cu praf) nu poate sa ii faca prea bine, deoarece curentii de aer circula permanent. In plus, intr-o camera aglomerata cu mobila si carti, este afectat gradul de umezeala din camera si sunt intretinute o serie de spori si particule incarcate cu microbi.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”