Peste 5000 de copii s-au antrenat cu Gabi Szabo

Weekend-ul trecut, peste 5000 de copii s-au antrenat alaturi de Gabriela Szabo.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Peste 5000 de copii s-au antrenat cu Gabi Szabo
Peste 5000 de copii s-au antrenat cu Gabi Szabo

Weekend-ul trecut, peste 5000 de copii s-au antrenat alaturi de Gabriela Szabo, Monica Rosu (campioana olimpica la gimnastica), Diana Oprea (campioana mondiala la fitness), Aura Zugravu (campioana nationala la tenis de masa) si Andreea Maciuca (jucatoare profesionista de tenis de masa).

Actiunea a constituit un eveniment – Arenele de joaca – parte a campaniei “Sport pentru Viata” initiata de Gabriela Szabo in 2006. Acesta este cel mai mare eveniment sportiv pentru copii, si s-a desfasurat in Bucuresti (30 mai) si Campina (31 mai).

Copiii au participat la numeroase jocuri si concursuri, s-au antrenat alaturi de campioni si au primit zeci de premii.

Ca in fiecare an, ei au avut la dispozitie un „teren de joaca” imens, impartit in mai multe zone, unde s-au derulat, simultan, activitati sportive pentru toate grupele de varsta. De asemenea, au fost amenajate panouri de escalada, cosuri de baschet si un fileu de badminton si volei.

Pe langa jocuri, concursuri si antrenamente cu sportivii, copiii au transmis un mesaj inedit pentru promovarea miscarii. Ei au format litere umane, cu care au scris SPORT.

“Arenele de joaca”, care a ajuns anul acesta la cea de-a patra editie, isi propune sa ii apropie pe cei mici de sport si, prin intermediul campionilor, sa le ofere modele pentru o viata sanatoasa si activa.

Week-end-ul viitor, Arenele vor ajunge la Slatina si Targoviste. Mai multe detalii pe www.areneledejoaca.ro
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Primul stilou pentru cel mic
Primul stilou pentru cel mic
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân