Vedetele s-au transformat în ambasadorii Asociaţiei Zâmbetul Îngerilor

Bucuria este mai mare atunci când dăruieşti şi nu când primeşti. Aşa a fost şi pe 6 decembrie când Asociaţia Zâmbetul Îngerilor a oferit, de Sfântul Nicolae, protectorul oamenilor săraci şi al copiilor, o surpriză pentru oamenii mai puţin norocoşi şi a chemat în ajutor mai multe vedete care, pentru câteva ore, au ignorat frigul şi s-au transformat în voluntarii asociaţiei.
Vedetele s-au transformat în ambasadorii Asociaţiei Zâmbetul Îngerilor

Bucuria este mai mare atunci când dăruieşti şi nu când primeşti. Aşa a fost şi pe 6 decembrie când Asociaţia Zâmbetul Îngerilor a oferit, de Sfântul Nicolae, protectorul oamenilor săraci şi al copiilor, o surpriză pentru oamenii mai puţin norocoşi şi a chemat în ajutor mai multe vedete care, pentru câteva ore, au ignorat frigul  şi s-au transformat în voluntarii asociaţiei.

L-au ajutat pe moş Nicolae să împartă zâmbete celor care au uitat să facă acest lucru reuşind să le aducă un strop de bucurie într-o zi de sărbătoare.

 Chef Jakob Hausmann, a gătit un meniu de 3 feluri de mâncare pentru fiecare persoană, vedetele şi-au pus timpul şi energia la dispoziţie pentru a servi şi strânge masa, au împodobit bradul şi au făcut pachete cu dulciuri şi jucării. La final, toată lumea s-a bucurat şi a dansat la   concertul live susţinut de Direcţia 5.

La evenimentul caritabil organizat de Asociaţia Zâmbetul Îngerilor au participat:  Cătălin Botezatu, Adina Buzatu, Florin Chilian, Maria Radu, Mirela Vescan, Cristina Herea, Camelia Bălţoi, Andrei Nourescu, Alexandra Ungureanu, Giani Chiriţă, Tily Niculae, Marina Neagu, Adelina Catinas, Ionuţ Sava, Bianca Pena şi Direcţia 5.