Universitatea Harvard a anunţat cine va primi titlul de „Bărbatul anului”

Actorul american Joseph Gordon-Levitt va primi titlul "Bărbatul anului" pe 2016 - Hasty Pudding Man of the Year - din partea secţiei de teatru a Universităţii Harvard, în cadrul unei ceremonii fastuoase care parodiază un obicei ce datează din secolul al XVIII-lea, notează Mediafax.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Universitatea Harvard a anunţat cine va primi titlul de

Actorul american Joseph Gordon-Levitt va primi titlul „Bărbatul anului” pe 2016 – Hasty Pudding Man of the Year – din partea secţiei de teatru a Universităţii Harvard, în cadrul unei ceremonii fastuoase care parodiază un obicei ce datează din secolul al XVIII-lea, notează Mediafax.

Artistul american va primi acest trofeu insolit nu doar pentru talentul său actoricesc, ci şi pentru simţul lui antreprenorial, evidenţiat în domeniul online prin lansarea record.org, o platformă participativă dedicată creaţiei artistice.

Joseph Gordon-Levitt, în vârstă de 34 de ani, va primi acest titlu insolit cu ocazia unei parade anuale, ce va fi organizată în Cambridge, Massachusetts, pe 5 februarie.
 
Membrii asociaţiei Hasty Pudding Theatricals de la Harvard acordă în fiecare an titlul de femeia, respectiv bărbatul anului, unui artist care s-a remarcat nu numai la Hollywood, ci şi pe scena de teatru sau în alte domenii.
 
Clubul Hasty Pudding de la Harvard, fondat în 1795, reprezintă cea mai veche trupă de teatru de amatori din Statele Unite ale Americii.
 
Câştigătorii primesc o oală de budincă aurită, o tradiţie care datează din 1795, când 21 de studenţi de la Harvard au stabilit ca fiecare membru al noului club să aducă „o oală de budincă de cereale” la întâlnirile lor.
 
Titlul „Femeia anului” pe 2016 a fost atribuit actriţei Kerry Washington, care va primi acest trofeu în cadrul unei ceremonii ce va avea loc pe 28 ianuarie.
 

În 2015, aceste distincţii au revenit actorilor Amy Poehler şi Chris Pratt.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”