„The Revenant”, cu Leonardo DiCaprio, pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Filmul "The Revenant: Legenda lui Hugh Glass/ The Revenant", în regia lui Alejandro Gonzalez Inarritu şi cu actorul Leonardo DiCaprio în rolul principal, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, notează Mediafax.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Filmul „The Revenant: Legenda lui Hugh Glass/ The Revenant”, în regia lui Alejandro Gonzalez Inarritu şi cu actorul Leonardo DiCaprio în rolul principal, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 1.136.572 de lei şi 57.071 de spectatori, notează Mediafax.

În „The Revenant”, care este distribuit în România de Odeon Cineplex, Leonardo DiCaprio joacă rolul unui vânător însetat de răzbunare, după ce este abandonat de prietenii săi în vestul american, în condiţii ostile, acţiunea fiind plasată în anul 1823. Pentru acest rol, DiCaprio a fost nominalizat la categoria „cel mai bun actor într-un rol principal” a premiilor Oscar din acest an.
 
Comedia „Un poliţist şi trei sferturi!/ Ride along 2”, de Tim Story, ocupă locul al doilea în box office, cu încasări de 595.467 de lei şi 30.835 de spectatori. „Ride Along 2”, distribuit în România de Ro Image 2000, prezintă noile aventuri ale agentului de pază logoreic Ben Barber (Hart), nou acceptat în academie, care face din nou echipă cu James Payton (Cube) – un detectiv coleric – pentru a patrula pe străzile din Atlanta.
 
Premiera lungmetrajului „Al 5lea val/ The 5th Wave”, de J. Blakeson, ocupă locul al treilea în box office-ul românesc de weekend, având încasări de 514.640 de lei şi fiind vizionat de 27.341 de spectatori. Distribuit de InterComFilm Distribution, „Al 5lea val” spune povestea unei adolescente ce încearcă să supravieţuiască într-o lume devastată de o invazie extraterestră care a ucis deja populaţia şi a dus umanitatea înapoi în epoca de piatră.
 
 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân