Sore: ”Este periculos să te naşti fată”

Toţi părinţii sunt îngroziţi de dramele în care au fost implicaţi copii în ţara noastră. Iată ce mesaj a trimis Sore fanilor ei cu această ocazie.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Sore: ”Este periculos să te naşti fată”
Sore: ”Este periculos să te naşti fată”, foto Adi Stoicoviciu

România este zguduită de tragediile în care au fost implicaţi copii. Iar cazurile fetelor de la Caracal răpite, violate şi ucise a scos la iveală cât de multe abuzuri verbale, sexuale sau fizice se întâmplă femeilor românce şi în special adolescentelor. Sore, cunoscuta cântăreaţă, mama unei feţite, şi adorată de adolescenţi a luat atitudine pe o reţea socială.

”Pe la 15 ani, mama îmi impunea să fiu acasă la 20.30, inclusiv vara, când încă era soarele pe cer la ora aceea. Deşi nu îmi convenea, mă conformam de fiecare dată, din respect. Abia după 18 ani, am avut cumva „voie”, probabil şi pentru că am demonstrat că merit încrederea, să am libertate” scrie cântăreaţa pe pagina sa de FB.
 

Mulţumiri către părinţi că au avut grijă de ea

Totodată, cântăreaţa Sore a adus mulţumiri părinţilor ei public că au adoptat un stil de educaţie strictă. ”Privind tot ce se întâmplă în lume, dar mai ales la noi în ţară, aş vrea să le mulţumesc public pentru că m-au ţinut într-o libertate controlată, cum am denumit-o noi, peste ani.”

Copiii au nevoie de transport organizat pentru a merge la şcoală sau la meditaţii

De asemenea, copiii din ţara noastră cunosc de mici greul. ”Este inadmisibil ca într-o Românie din 2019, să nu existe mijloace de transport pentru elevi, să ajungă fie la şcoli, fie la meditaţii. Sunt copii în medii rurale care merg km întregi pe jos, până li se rup unicii pantofi, doar ca să ajungă la şcoală” a mai scris artista.

Cazurile de la Caracal, vor schimba ceva în bine?

Sore a continut postarea şi şi-a exprimat teama pentru fete: ”S-au scris o mulţime de postări vis-a-vis de tot ceea ce s-a întâmplat la Caracal iar concluzia mea este că în continuare, este îngrozitor de periculos să te naşti fată. Iar ca mamă de fată, pot spune că îmi este teribil de frică de tot ceea ce va urma, perioada adolescenţei şi nu numai. Pentru că în definitiv, noi ca părinţi, încercăm să ne facem treaba cât mai bine la nivel educaţional, dar nu putem controla educaţia celor din jur, din păcate”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”