Seminar caritabil despre Relaţia dintre părinţi şi copii de Ziua Copilului

Pe 1 iunie 2019, la ora 10.00 are loc un seminar caritabil cu tema Relaţia dintre părinţi şi copii, în Bucureşti, Calea Floreasca nr 165, Centrul Zebra Zou.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Seminar caritabil despre Relaţia dintre părinţi şi copii de Ziua Copilului
Diana Lefter va susţine un seminar caritabil despre Relaţia dintre părinţi şi copii de 1 Iunie, foto arhiva personală

Una dintre cele mai frumoase provocări din viaţa de părinte este să construieşti cu copilul tău o relaţie sănătoasă, trainică, bazată de încredere, respect şi iubire. Aceasta se construieşte cărămidă cu cărămidă zi de zi, secundă de secundă. Lecţia solidarităţii şi ajutorării celor în nevoie este de asemenea, o lecţie ce trebuie predată de părinţi copiilor cât mai devreme şi cât mai des. Pe 1 iunie 2019, la ora 10.00, inspector de specialitate Diana Lefter, director centru îngrijire timpurie Zebra Zou din Capitală va susţine un seminar pe tema construirii relaţiei dintre părinţi şi copii, în scopul ajutorării lui Hari Istrate, un copil 2 ani şi 10 luni diagnosticat cu neuroblastom în stadiu 4. Toate donaţiile vor ajunge la familia micuţului.


1 iunie nu înseamnă doar o zi în care copii primesc cadouri ci şi o zi în care primesc iubire, atenţie şi mai ales o educaţie aleasă. Pentru a veni în sprijinul părinţilor cu sfaturi preţioase despre cum se construieşte o relaţie trainică cu copilul, despre integrarea copilului în mediul educaţional, despre barierele educaţiei de calitate şi despre ce înseamnă libertate în educaţie – inspector de specialitate Diana Lefter, director centru îngrijire timpurie Zebra Zou din Capitală va susţine un seminar. Alte teme abordate pe parcursul celor două ore sunt primul contact al copilului cu un mediu străin şi impactul cu mediul educaţional, pe categorii de vârstă.

Seminarul se adresează tuturor părinţilor, bunicilor dar şi viitorilor părinţi

Dacă alegeţi să veniti însoţiţi de copii, aceştia se pot juca în siguranţă sub supravegherea unor educatori.
Evenimentul este creat cu ajutorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti, în scopul susţinerii micuţului Hari care a fost diagnosticat cu neuroblastom stadiu 4 cu metastază. ”Ne dorim din suflet ca Hari să poată continua tratamentul şi să se însănătoşească cât mai repede!” a declarat Diana Lefter.

Hari, 2 ani şi 10 luni a fost diagnosticat cu neuroblastom în stadiu 4 cu metastaze

Seminarul va avea loc pe data 1 iunie 2019, ora: 10:00

Locaţie: Calea Floreasca, nr. 165 ( incinta SOS Satele Copiilor – Centrul de îngrijire şi educatie timpurie Zebra Zou)
Intrarea la seminarul Relaţia dintre părinţi şi copiii se face după oferirea unei donaţii de minim 50 lei.
Înscrierea se face prin mesaj privat pe Facebook: (https://www.facebook.com/dianalefter.ro/) sau email [email protected]
Donaţi pentru Hari se pot face aici ISTRATE ADINA MARIA RO60RZBR0000060020963050 sau aici https://www.facebook.com/donate/2255231291356305/2783322531741457/ . Documentele medicale şi detalii despre caz poate oferi mătuşa copilului Andreea Gherghel, email [email protected].

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”