Şcoala de sex: care este valoarea taxei de „şcolarizare” şi ce poţi învăţa

Viziunea şcolii, după cum spune Thompson, este de a învăţa oamenii să fie mai buni în pat şi nu numai. De asemenea, femeia afirmă că oamenii consumă bani şi timp pentru a-şi antrena muşchii sau creierul, dar nu depun suficient efort pentru a-şi dezvolta aptitudinile sexuale
  • Publicat:
  • Actualizat:
Şcoala de sex: care este valoarea taxei de „şcolarizare” şi ce poţi învăţa

În Viena, s-a deschis Şcoala Internaţională Austriacă de Sex, care oferă cursuri de educaţie sexuală ce includ şi instrucţiuni clare. Deschiderea a fost anunţată de către directoarea şcolii, Yiva Maria Thompson, scrie odditycentral.com, citat de Descoperă. 

Viziunea şcolii, după cum spune Thompson, este de a învăţa oamenii să fie mai buni în pat şi nu numai. De asemenea, femeia afirmă că oamenii  consumă bani şi timp pentru a-şi antrena muşchii sau creierul, dar nu depun suficient efort pentru a-şi dezvolta aptitudinile sexuale. Acesta este lucrul pe care şcoala de sex susţine că îl asigură. 

Şcoala promite să ofere cursuri teoretice şi practice despre istoria sexului şi teoriile sexuale moderne. O mare parte dintre cursuri vor fi, desigur, practice. Un întreg semestru la şcoala de sex este alcătuit din cinci cursuri semestriale şi trei cursuri speciale intensive. Costul pentru un semestru este de 1.400 de lire.

Susa foto: slashmuse.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”