Pe 2 şi 3 aprilie, la The Ark, Jojo Cătălina Grama prezintă două noi colecţii de bijuterii la Cloud No 9

Jojo Cătălina Grama va fi unul dintre cei 50 de designeri români care îşi vor prezenta creaţiile originale la noua ediţie “Cloud No. 9 Pop-Up Store”, care va avea loc la The Ark, în week-end-ul 2, 3 aprile
  • Publicat:
  • Actualizat:
Pe 2 şi 3 aprilie, la The Ark,  Jojo Cătălina Grama prezintă două noi  colecţii de bijuterii la Cloud No 9

Jojo Cătălina Grama va fi unul dintre cei 50 de designeri români care îşi vor prezenta creaţiile originale la noua ediţie “Cloud No. 9 Pop-Up Store”, care va avea loc la The Ark, în week-end-ul 2, 3 aprilie. Actriţa îi va surprinde încă o dată pe iubitorii de bijuterii cu două colecţii noi. 

“Colecţia Messages în argint e nouă şi este surpriza mea pentru cei care vor participa la acest pop-up store. Până acum nu am mai expus-o la alte evenimente. La fel se întâmplă şi cu Origins, cu harta României. Aşadar, vor apărea în premieră pentru iubitorii de bijuterii la Cloud no 9. Însă ele pot fi găsite şi pe www.catalinagrama.com/shop/”, spune Cătălina Grama.

Actriţa a mai mărturisit că ideile de bijuterii îi vin de fiecare dată din experienţe personale: “De exemplu, inelul Legacy s-a născut din preţuirea pe care o am pentru un inel de familie moştenit de mine acum câţiva ani. În rest fiecare idee se conturează în funcţie de anotimp, de lucrurile care îmi plac şi aşa mai departe. Fiul meu, de exemplu, m-a inspirat să fac brăţări pentru copii!”

Pentru Jojo fiecare bijuterie creată reprezintă un sentiment, o trăire sau o experienţă de viaţă împărtăşită iubitorilor de frumos. Colecţiile „My Name is”, „Boho”, „Legacy” şi „Lace”, creaţiile lansate până acum de artista, au spus fiecare în parte o poveste sculptată în aur şi pietre preţioase.

Iar colecţiile noi nu fac nici ele excepţie şi vor putea fi admirate pe 2 şi 3 aprilie la Cloud No 9, pop-up store-ul unde vor expune peste 50 de designeri români printre care şi Ana Morodan, Andreea Raicu sau Carmen Negoiţă.

“Consider că evenimente asemenea Cloud no 9 sunt foarte importante pentru creatorii români şi pentru toţi cei care le admiră creaţiile. În asemenea ocazii, pentru mine este important faptul că Gramaldy se întâlneşte cu cea/cel ce doreşte să poarte bijuteriile mele şi fiecare zâmbet sau sfat contează”, mărturiseşte Jojo Cătălina Grama.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”