Megan Fox va deveni mamă pentru a treia oară

Actriţa americană Megan Fox, în vârstă de 29 de ani, a avut o apariţie surprinzătoare la CinemaCon, în Las Vegas, unde a promovat filmul "The Teenage Mutant Ninja Turtles", lăsându-şi la vedere burtica de gravidă, notează Mediafax.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Megan Fox va deveni mamă pentru a treia oară

Actriţa americană Megan Fox, în vârstă de 29 de ani, a avut o apariţie surprinzătoare la CinemaCon, în Las Vegas, unde a promovat filmul „The Teenage Mutant Ninja Turtles”, lăsându-şi la vedere burtica de gravidă, notează Mediafax.

Burtica actriţei a fost observată când aceasta a pozat pe covorul roşu lângă colegul său de platou, alături de care a jucat în „The Teenage Mutant Ninja Turtles”, Will Arnett.

Megan Fox şi fostul ei soţ, Brian Austin Green, în vârstă de 42 de ani, au doi copii împreună, Noah (3 ani) şi Bodhi (2 ani).
Megan Fox şi Brian Austin Green s-au cunoscut în 2004, s-au logodit în 2006, s-au despărţit la începutul anului 2009, dar s-au căsătorit în cele din urmă în iunie 2010, în Hawaii.

În luna august a anului trecut, Fox a intentat divorţul, după un mariaj de cinci ani, fiind separată de Brian de mai bine de şase luni. Deşi sunt despărţiţi, cei doi au rămas în relaţii amicale, fiind văzuţi în oraş alături de copii în numeroase ocazii. Fox, în vârstă de 29 de ani, a devenit cunoscută după ce a interpretat rolul principal feminin în primele două filme din franciza „Transformers”, lansate pe marile ecrane în 2007, respectiv 2009.

Actriţa americană a fost desemnată cea mai sexy femeie din lume într-un sondaj realizat în 2008 de revista FHM.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Rinoplastia, arta remodelării nasului
Rinoplastia, arta remodelării nasului
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân