Mâncarea de acasă, pericol pentru copii?

Noi studii arată mâncarea de proastă calitate de acasă creşte dramatic posibilitatea apariţiei bolilor metabolice la copii, mulţi dezvoltând boli cronice înainte de vârsta absolvirii liceului.
Mâncarea de acasă, pericol pentru copii?

Noi studii arată mâncarea de proastă calitate de acasă creşte dramatic posibilitatea apariţiei bolilor metabolice la copii, mulţi dezvoltând boli cronice înainte de vârsta absolvirii liceului.

Studiul a fost publicat în the Jurnalul Asociaţiei Osteopatice Americane).

Participanţii la studiu care provin din familii cu siguranţă a mâncării scăzute şi foarte scăzute au riscuri între 33-44% să devină obezi faţă de ceilalţi participanţi la studiu care provin din familii cu o mai mare siguranţă a calităţii mâncării.

Obezitatea este o condiţie definită ca având ţesut gras în jurul stomacului şi abdomenului ce cauzează boli ale inimii şi nereguli metabolice precum diabetul.