„Jocurile foamei: Revolta – Partea a II-a”, de vineri în cinematografele româneşti

Ultimul film din seria "Jocurile foamei", "Revolta - Partea a II-a", de Francis Lawrence, va fi lansat vineri în cinematografele din România, potrivit Mediafax.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Ultimul film din seria „Jocurile foamei”, „Revolta – Partea a II-a”, de Francis Lawrence, va fi lansat vineri în cinematografele din România, potrivit Mediafax

Filmul „Jocurile Foamei: Revolta – partea 1” este disponibil în format 2D, iar partea a doua, în regim de avanpremieră, va fi proiectată în format 3D, la diferenţă de 20 de minute.

Pelicula „Jocurile foamei: Revolta – Partea a doua/ The Hunger Games: Mockingjay – Part 2” este distribuită de Forum Film România, în 3D şi 4DX, iar din 27 noiembrie va fi disponibilă şi în format IMAX 3D.\

Bazate pe romanele lui Suzanne Collins, filmele prezintă o societate distopică, iar protagonista este Katniss Everdeen, personaj interpretat de Jennifer Lawrence,  devine eroina unui reality-show.

Primele trei lungmetraje din seria cinematografică „Jocurile foamei” au generat încasări de peste 2,3 miliarde de dolari pe plan mondial.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: