Jennifer Love Hewitt, mamă pentru a doua oară!

Actriţa Jennifer Love Hewitt este din nou însărcinată şi va deveni pentru a doua oară mamă, în a doua jumătate a anului 2015.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Jennifer Love Hewitt, mamă pentru a doua oară!

Actriţa Jennifer Love Hewitt este din nou însărcinată şi va deveni pentru a doua oară mamă, în a doua jumătate a anului 2015, informează site-ul revistei People, citat de Mediafax.

Informaţia despre sarcina actriţei americane a fost confirmată de agentul de presă al acesteia.

Jennifer Love Hewitt, în vârstă de 35 de ani, şi soţul ei Brian Hallisay, în vârstă de 36 de ani, au deja o fiică, Autumn James, în vârstă de 13 luni.

Cei doi, colegi în distribuţia serialului „Client List”, s-au căsătorit în secret, cu doar cinci zile înainte de venirea pe lume a fiicei lor, în noiembrie 2013.

Jennifer Love Hewitt este cunoscută pentru rolul din producţia de televiziune „Party of Five”, a companiei Fox. De asemenea, Hewitt a jucat în filmul „Ştiu ce ai făcut astă-vară/ I Know What You Did Last Summer”, dar şi în continuarea acestuia – „N-am uitat ce-ai făcut astă-vară/ I Still Know What You Did Last Summer”. Actriţa a putut fi văzută recent în serialul „Mesaje de dincolo/ Ghost Whisperer”, în care joacă rolul Melindei Gordon, o tânără care poate să comunice cu fantomele care nu au părăsit lumea terestră, dar şi în serialul „Hot in Cleveland”.

Jennifer Love Hewitt a primit prima nominalizare din carieră la Globul de Aur în 2011, la categoria „cea mai bună actriţă într-o miniserie TV sau lungmetraj pentru televiziune”, pentru rolul unei mame singure din lungmetrajul de televiziune „Lista clienţilor/ The Client List”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”