Imagini incredibile cu un nou-născut. S-a uitat fix la medici imediat după ce a fost scos din pântec. FOTO

Imaginea cu bebeluşul morocănos a devenit virală pe internet, fiind distribuită până în prezent de peste 2.700 de oameni din toată lumea.
29.02.2020 | Autor: Paula Rotaru
Imagini incredibile cu un nou-născut. S-a uitat fix la medici imediat după ce a fost scos din pântec. FOTO

O imagine demnă de memeuri a fost postată recent de fotograful Rodrigo Kunstmann pe contul lui de Facebook.

Aceasta ilustrează un nou-născut abia scos din pântecele mamei sale, care se uită „urât” la cei din jur, de parcă i-ar fi deranjat siesta.

Fotograful a surprins chipul morocănos al bebeluşului la cererea mamei sale, care a dorit să rămână cu o amintire specială.


Şi ce amintire! Imaginea cu bebeluşul „grumpy” (Isabela Pereira de Jesus), născut pe data de 13 februarie 2020 a devenit virală pe internet, fiind distribuită până în prezent de peste 2.700 de oameni din toată lumea.

Fotografia este însoţită de un comentariu la fel de ingenios: „Azi este ziua mea şi nici măcar nu am hăinuţe speciale pentru această ocazie.”

„Bebeluşul a deschis larg ochii şi nu a plâns deloc, dar a făcut o faţă morocănoasă. Abia după ce a fost tăiat cordonul ombilical, micuţa a început să plângă”, a declarat fotograful.  

Cercetătorii cred că expresiile faciale ale nou-născuţilor au legătură cu feţele pe care le văd prima dată. De exemplu, dacă văd în jur chipuri care nu-i sunt familiare, bebeluşul poate arăta nedumerit sau chiar supărat. În schimb, dacă o vede pe mama sa, chiar şi pentru prima dată, se pare că bebe simte legătura specială şi se simte în siguranţă, chipul lui exprimând linişte, siguranţă sau chiar bucurie.

Cel mai nou articol Video: