Ellie White şi-a dus copiii la salină pentru tratament cu aerosoli

Ellie White a mers zilele trecute alături de copiii săi la Salina Slănic Prahova.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Ellie White şi-a dus copiii la salină pentru tratament cu aerosoli

Ellie White a mers zilele trecute alături de copiii săi la Salina Slănic Prahova. Întrucât Mihai, băiatul ei cei mare, în vârstă de trei ani şi jumătate, s-a confruntat în ultima perioadă cu o serie de răceli şi chiar cu pneumonie, artista a decis să încerce, pe lângă tratamentele recomandate de medic, şi terapia cu aerosoli, despre care a aflat că ajută în astfel de cazuri medicale.

Astfel, solista a ajuns alături de Mihai şi de surioara lui mai mică, Maria, la Salina Slănic Prahova.

„Cum Mihăiţă este uşor sensibil la răceli, am decis să mergem cu el la Salina Slănic Prahova, care este cea mai aproape de Bucureşti, la aproximativ o oră şi jumătate de condus. Am stat destul de puţin de data aceasta, întrucât am ajuns târziu şi se închidea la 15.30, însă ne-am propus să revenim în curând şi să ajungem dimineaţa, la ora 8 când se deschide. Cei mici s-au simţit foarte bine, au respirat aer curat. De altfel, se ştie că la Salina Unirea din Slănic Prahova poate fi respirat cel mai curat aer din lume”, declară Ellie White.

Artista a mai povestit recent pe blogul ei cum s-a luptat cu răcelile repetate ale băieţelului ei, Mihai.

Fiind sezonul virozelor şi al răcelilor, şi cum Mihăiţă văd că le cam ia pe toate de la grădiniţă, mi-am comandat un Propolis pur care se pare că este de mare ajutor. Tocmai bun pentru că, în ultima perioadă, Mihăiţă a cam tot jonglat cu bronşitele şi pneumonia. La asta am mai adăugat şi un Lăptişor de Matcă, sau Hrana Reginelor aşa cum este supranumit, care este bun în stimularea imunităţii organismului”, a povestit artista pe blogul ei, www.elliewhite.ro.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân