Din New York, direct la Bucureşti: de pe scena Comedy Cellar, Jeff Leach revine la ICEEfest!

Actor, DJ, scriitor si protagonist al unor numere foarte apreciate de Stand Up Comedy, Jeff Leach este si in 2016 MC-ul ICEEfest (Bucureşti, 9 si 10 iunie).
  • Publicat:
  • Actualizat:
Din New York, direct la Bucureşti: de pe scena Comedy Cellar, Jeff Leach revine la ICEEfest!

Actor, DJ, scriitor si protagonist al unor numere foarte apreciate de Stand Up Comedy, Jeff Leach este si in 2016 MC-ul ICEEfest (Bucureşti, 9 si 10 iunie).

După excelenta experienţă din postura de animator al ediţiei de anul trecut, britanicul de 32 de ani revine pe scena celui mai important festival dedicat Internetului din Europa Centrala si de Est.

Deşi şi-a descoperit pasiunea pentru comedie destul de târziu, în februarie 2010 având un prim show în cadrul Edinburgh Fringe Festival, Jeff a reuşit extrem de rapid să atragă atenţia asupra talentului său. 

„Stand Up-ul favorit din acest festival”, scria Esquire Magazine dupa ce a văzut numărul lui Leach în timp ce colegul şi compatriotul Jack Whitehall a exclamat: „Amuzant şi carismatic. Va ajunge mare!”

Iar toate aceste semnale pozitive l-au facut pe Jeff să părăsească Londra natală în favoarea New York-ului. Şi ce poate fi mai frumos decât să împarţi scena cu eroii tai, în cadrul Comedy Cellar, club facut celebru de staruri precum Louis C.K., Chris Rock şi Sarah Silverman.

Lucruri mai putin stiute despre Mr. Leach

  • Are origini româneşti, fiind nepotul lui Ion Caramitru. Sora directorului TNB este mama lui Jeff
  • A devenit ambasador al fundaţiei Angelus, dupa ce una dintre prietenele lui – Louise Cattell a decedat în urma unei supradoze
  • A jucat în 10 filme, ultimele două („London Town” şi „In With the Outlaws”) având premiera în 2016
  •  Din postura de voice-over a participat la campanii publicitare majore pentru Citroen, SEGA şi The Creative Assembly
  •  In 2012 a vorbit deschis despre problemele sale legate de dependenţa de sex într-un documentar marca BBC.

ICEE Comedy @ ICEEfest

Pe lângă responsabilitatea de a da startul ICEEfest (9 iunie, ora 9.30) şi de a intreţine atmosfera pe toată durata festivalului, Jeff are la dispoziţie jumătate de oră pentru a ne arăta de ce show-urile sale au început să se joace cu casa închisă.

Pe 10 iunie, de la 19.30, in FUN AREA, Jeff deschide seara de ICEE Comedy din cadrul festivalului. Seara ce va continua cu o sesiune “Made in Romania” de program într-un nou format original, care va cuprinde parodii după prezentările din festival, alaturi de Claudiu „Teo” Teohari, Sergiu Floroaia, Raul Gheba, Alex Cotet, Silviu Gherman şi Toma Alexandru.

Băieţii sunt puşi pe treabă şi îşi propun să ridiculizeze tot ceea ce s-a întâmplat în cele doua zile ale festivalului – interesant de privit, mai ales din punctul de vedere al organizatorilor 🙂

ICEEfestInteractive Central and Eastern Europe Festival – este deschis anul acesta de discursul Netflix, prima prezentare din regiune pentru reţeaua-gigant.

Agenda completă poate fi verificată pe site-ul oficial, acolo unde gasiti si ultimele bilete disponibile, inclusiv pentru sesiuni/ evenimente speciale, gen ICEE Comedy.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”