Cum hranim copiii mici

Orice meniu este alcatuit din trei mese. In general, masa principala a zilei se ia la pranz pentru bebelusi (pana la 12 luni) si la ora 4-5 dupa-amaiaza pentru copiii mai mari, pentru a se incadra in programul de masa al familiei.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Cum hranim copiii mici
Cum planificam meniurile copilului

Orice meniu este alcatuit din trei mese, iar in general, masa principala a zilei se ia la pranz pentru bebelusi (pana la 12 luni) si la ora 4-5 dupa-amaiaza pentru copiii mai mari, pentru a se incadra in programul de masa al familiei.

Cu toate acestea, puteti decide schimbarea acestui orar, in functie de obiceiurile legate de masa ale fiecarei familii in parte, in functie de programul de somn al fiecarui copil sau de celelalte activitati zilnice.

Copiii mici – Prima etapa dupa intarcat il va familiriaza pe bebelus cu o gama limitata de cereale, legume si fructe. Drept urmare, meniul de la aceasta varsta trebuie sa fie complet vegetarian.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Beyonce: Dumnezeu m-a binecuvantat!
Beyonce: Dumnezeu m-a binecuvantat!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân