Corina lansează „Neprevăzut”, primul clip din România despre o iubire interrasială

Cu doar câteva zile înainte de Valentine’s Day, Corina lansează „Neprevăzut”, primul videoclip din România despre o iubire interrasială.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Corina lansează „Neprevăzut”, primul clip din România despre o iubire interrasială
Cu doar câteva zile înainte de Valentine’s Day, Corina lansează „Neprevăzut”, primul videoclip din România despre o iubire interrasială. Mesajul transmis de noua piesă a artistei subliniază că dragostea este universală şi că nu ţine cont de nicio preconcepţie legată de rasă sau culoarea pielii.
 
În „Neprevăzut”, Corina apare pentru prima dată în ipostaze tandre alături de un alt bărbat şi joacă rolul unei femei îndrăgostite de un tânăr chipeş de culoare, personaj interpretat de Patris Ege. 
 
“Piesa spune în imagini o poveste de iubire neconvenţională, ce nu ţine cont de normele impuse de societate. Cred că dragostea nu este ceva ce ne propunem şi nu o putem controla. Dragostea este întocmai ca arta. O forţă ce vine în viaţa noastră, fără să ţină cont de reguli, aşteptări şi limitări. Dragostea, ca şi arta, trebuie sa fie liberă”, declară cântăreaţa. 
 

Filmările videoclipului au avut loc în urmă cu două săptămâni într-o superbă vilă Art Deco din Bucureşti, care i-a aparţinut consoartei Regelui Carol al II-lea la începutul anilor 1930.  

Regia este semnată de Florin Botea, conceptul clipului aparţine Antz, iar piesa este compusă de Randi, Famous Production. Personajul Corinei este inspirat de energia, curajul, libertatea şi poezia specială a lui Debbie Harry, solista trupei Blondy, un veritabil punk icon. 

Cred în mesajul #dragosteanuareculoare. Inimile noastre sunt la fel, iar inima nu are culoare. Sunt contrariată că în anul 2016 trăim încă într-o lume plină de prejudecăţi, care te arată cu degetul dacă iubeşti o persoana ce are altă culoare a pielii decât a ta sau dacă iubeşti o persoană de acelaşi sex. Nimeni nu e născut rasist! Ura rasială este indusă de societate. Sunt convinsă că iubirea este cel mai frumos lucru din lume. Aceasta trebuie să ne facă mai buni şi mai toleranţi”, declară artista.  
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”