Cooking caritabil la Palatul Elisabeta

Pentru al patrulea an consecutiv, Electrolux şi Casă Regală a României au organizat un cooking caritabil pentru zeci de bătrâni singuri, beneficiari ai Fundaţiei Principesa Margareta a României. În dată de 15 decembrie, într-o atmosfera de sărbătoare, chef Liviu Lambrino, chef Radu Dumitrescu şi bloggerii Laura Laurenţiu şi Laura Antonov, alături de reprezentanţi ai Electrolux România au pregătit pentru vârstnici bucate alese, în prezenţa Alteţei Sale Regale Principesa Moştenitoare Margareta a României.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Pentru al patrulea an consecutiv, Electrolux şi Casă Regală a României au organizat un cooking caritabil pentru zeci de bătrâni singuri, beneficiari ai Fundaţiei Principesa Margareta a României. În dată de 15 decembrie, într-o atmosfera de sărbătoare, chef  Liviu Lambrino, chef  Radu Dumitrescu şi bloggerii Laura Laurenţiu şi Laura Antonov, alături de reprezentanţi ai Electrolux România au pregătit pentru vârstnici bucate alese, în prezenţa Alteţei Sale Regale Principesa Moştenitoare Margareta a României.

Gătite pe echipamentele Electrolux cu care este dotată bucătăria regală, preparatele – musaca de cartofi cu ciuperci, rulouri cu scorţişoară, gogoşari umpluţi cu conopidă şi linte, mere umplute cu gem şi nuci, pulpe de raţă cu purée de mazăre şi coulis de merişoare, dar şi tarta cu ciocolată – au fost oferite persoanelor vârstnice la domiciliul acestora, cu ajutorul voluntarilor din cadrul programului „Niciodată Singur” al Fundaţiei.

„Pentru al patrulea an consecutiv, suntem onoraţi să primim sprijinul Casei Regale a României în organizarea unui cooking caritabil, realizat pentru vârstnicii singuri, aflaţi în grija Fundaţiei Principesa Margareta a României. Totodată, dorim să mulţumim şi bloggerilor şi chefilor care au primit cu multă căldură invitaţia noastră. Acest eveniment este deja o tradiţie, una la care ţinem foarte mult şi pe care ne dorim să o împlinim mulţi ani de acum înainte. Îi suntem extrem de recunoscători Alteţei Sale Regale Principesa Moştenitoare Margareta pentru prezenţa Să activă în cadrul acestui eveniment caritabil”, declara Carmen Georgescu, Marketing and Communication Manager Electrolux România.

În mai 2011, Electrolux a primit statutul oficial de Furnizor al Casei Regale a României şi a dotat cu aparatură electrocasnică bucătăria Palatului Elisabeta, precum şi bucătăriile Castelului Regal Săvârşin.

Intră in GALERIA FOTO şi vezi cum arată preparatele gătite de către chef  Liviu Lambrino, chef  Radu Dumitrescu şi bloggerii Laura Laurenţiu şi Laura Antonov!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”