Calvin Harris s-a despărţit de Taylor Swift

DJ-ul şi cântăreţul scoţian de muzică pop, Calvin Harris, s-a despărţit săptămâna trecută de cântăreaţa americană de country pop, Taylor Swift, după 15 luni de relaţie, Harris fiind cel care a pus capăt relaţiei,
  • Publicat:
  • Actualizat:
Calvin Harris s-a despărţit de Taylor Swift

DJ-ul şi cântăreţul scoţian de muzică pop, Calvin Harris, s-a despărţit săptămâna trecută de cântăreaţa americană de country pop, Taylor Swift, după 15 luni de relaţie, Harris fiind cel care a pus capăt relaţiei, notează Mediafax.

Vestea i-a surprins pe amatorii de mondenităţi, cuplul sărbătorind aniversarea de un an în martie şi pentru că cei doi aveau programul relativ liber, fără prea multe turnee la începutul anului 2016, lucrurile păreau din ce în ce mai serioase, potrivit contactmusic.com.

Taylor şi Adam nu au avut vreo ceartă răsunătoare, dar romantismul nu mai era prezent în relaţia lor”, a declarat un apropiat al cuplului pentru E! News.“Adam a fost cel care a încheiat relaţia într-un mod foarte matur. Taylor este destul de supărată, dar cei doi comunică încă. Taylor i-a fost alături lui Adam după accidentul suferit de acesta şi l-a sprijinit.”

Cei care au arătat cu degetul la reputaţia incorect câştigată de Taylor Swift ca fiind o femeie care umblă cu mai mulţi bărbaţi ar trebui să ştie că DJ-ul Calvin Harris, pe numele său real Adam Wiles, în vârstă de 32 de ani, a rupt relaţia cu vedeta americană undeva săptămâna trecută.

“Adam a plăcut-o mult pe Taylor, aceasta nu era genul de fată cu care se întâlneşte în mod normal, dar i-a plăcut acest lucru. I-a plăcut cât de inocentă era Taylor şi că avea o inimă mare. Taylor a fost mai implicată decât a fost el. A început să-şi piardă interesul în ultimele luni, dar a încercat să nu se despartă dintr-o dată”, a declarat apropiat cuplului asupra motivului separării celor doi.

Vestea vine la mai puţin de o săptămână după ce Harris a fost dus la spital în urma unor răni provocate de un accident de maşină, care a dus la decizia acestuia de a anula mai multe concerte live.“Adam se află încă în recupere de la rănile suferite în accidentul petrecut vinerea trecută”, a mai spus aceeaşi sursă, exprimând că Swift i-a fost alături pe măsura recuperării sale.

“Sunt într-o relaţie magică la acest moment”, a declarat Swift pentru ediţia din aprilie a revistei Vogue, la scurt timp de la aniversarea celor doi. La aceeaşi dată, apropiatul cupului declarase: “Este o relaţie extrem de sănătăoasă şi fericită”.

Taylor Swift, în vârstă de 26 de ani se află în Nashville alături de părinţii şi familia sa, care îi sunt alături pentru a o sprijini să treacă peste despărţire. Niciunul din cei doi artişti nu au comentat subiectul, care a fost adus în atenţie de revista People, miecuri seară.

Taylor Swift a reuşit să câştige admiraţia adolescenţilor şi a tinerilor cu un mix de piese de dragoste emoţionante, precum „We Are Never Ever Getting Back Together” şi „I Knew You Were Trouble”. Taylor Swift, în vârstă de 25 de ani, care a devenit cunoscută în 2006, şi-a lansat pe 27 octombrie cel de-al cincilea album, intitulat „1989”.

Fiecare dintre albumele de studio ale cântăreţei s-a vândut în peste 4 milioane de exemplare în Statele Unite ale Americii.

Potrivit revistei Billboard, Taylor Swift este artistul cu cele mai mari vânzări pe platformele digitale din toate timpurile. De asemenea, cântăreaţa Taylor Swift a fost desemnată, pentru a doua oară, Femeia Anului de revista Billboard, devenind astfel singura artistă care a câştigat de mai multe ori această distincţie.

Cântăreaţa country pop Taylor Swift a obţinut deja zece premii Grammy, 19 American Music Awards, 11 Country Music Association Awards, opt Academy of Country Music Awards şi 22 Billboard Music Awards, zece People’s Choice Awards şi 25 Teen Choice Awards. În sfera compoziţiei, Taylor Swift a primit onoruri şi din partea Songwriters Hall of Fame. Swift deţine cinci recorduri în Cartea Recordurilor Guinness.

Calvin Harris, în vârstă de 32 de ani, un producător muzical canadian foarte apreciat şi care a colaborat cu artişti de seamă precum Rihanna şi Ne-Yo. Acesta este, de asemenea, imaginea oficială a casei de modă Giorgio Armani şi a lansat în colaborare cu aceasta o colecţie de lenjerie intimă, o colecţie de ochelari de soare şi o colecţie de ceasuri de lux.

DJ-ul Calvin Harris a avut relaţii cu modelul Anne Vyalitsyna, cântăreţele Ellie Goulding şi Rita Ora şi modelul Aarika Wolf.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”