Medeea Marinescu, vioaie si energica in asteptarea copilului

„Imi doresc sa nasc natural, pentru ca mi se face frica de orice operatie”.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Medeea Marinescu, vioaie si energica in asteptarea copilului
no title

Ne-am intalnit cu Medeea cu foarte putin timp inainte sa nasca. Si ne-a facut o marturisire inedita: „Mi-e dor deja de copilul pe care abia astept sa-l vad!” Pe micutul ei l-a asteptat intr-o forma fizica de invidiat obtinuta cu ajutorul inotului si celebrelor exercitii Lamaze.

„Imi doresc sa nasc natural, pentru ca mi se face frica de orice operatie”, povesteste ac­trita care si-a dorit enorm acest copil, desi sarcina n-a fost pro­gramata. „M-am ho­tarat sa ignor faptul ca nasterea pre­su­pune si o oa­recare durere.

Asa ma bucur doar de faptul ca baietelul meu este sanatos – nu ma mai satur sa ma uit la eco­gra­fiile pe care le am pe un CD”, povesteste ea. „Si ma bucur ca este baietel, mai ales ca eu am crescut cu doua su­rori gemene, deci intr-o fa­mi­lie de fete.” De altfel, Me­deea are deja planuri si mai mari.

„Stiu sigur ca as vrea sa-i ofer o surioara sau un fratior.” In cele 9 luni „minunate”, dupa cum ea insasi le descrie, ac­tri­ta a fost suparata doar de is­torioarele pe care nu tinea mor­tis sa le auda.

„Mi-au po­vestit oameni, pe care nu eu i-am provocat la discutii, de­spre tot felul de grozavii petre­cute la nastere sau de­spre cat de dificila e aco­mo­darea cu un copil mic. Mi se pare com­plet gresit ca, de la un ase­me­nea eveniment ma­jor, sa retii doar chinurile”, spune ea. Medeea insa are o doza ma­jora de op­timism.

Pe tot par­cursul sar­ci­nii a participat con­stiincioasa la cursurile Lamaze. Si doar cu 3 saptamani ina­inte de nas­te­re a incetat orele de inot si gimnastica acvatica. „Sportul chiar iti da un o sta­re de nota 10.” Medeea recu­noaste to­tusi ca a avut parte de mici neplaceri.

„Pana la 5 luni am fost o gravida vegeta­riana, fara sa-mi fi propus ma­car un minut acest lucru”, po­vesteste ea. Insa totul e bine cand se ter­mina cu bine, cu alte cuvinte, cu un bebelus perfect.

„Sarcina nu a fost planuita, desi imi doream un copil. Ne bucuram ca este baietel, mai ales ca eu am crescut intr-o familie plina de fete”, a declarat Medeea.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
Ce fac cand imi cere inghetata?
Ce fac cand imi cere inghetata?
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”