Sustine campania Inima Copiilor pentru Marie Curie

Fondurile obtinute in din biletele vandute pentru concertul ce va avea loc vineri, 12 iunie vor fi donate pentru infiintarea departametului de cardiochirurgie de la Marie Curie.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Sustine campania Inima Copiilor pentru Marie Curie
no title

Tu si copilul tau ati lipsit de la Ziua Copilului organizata de Asociatia Inima Copiilor pentru Marie Curie? Nu-i nimic! E adevarat ca cel mic a pierdut sansa sa se intalneasca cu peste 1000 de copii cu care ar fi putut sa participe sau sa asiste la spectacole, dar mai aveti o sansa!

Vineri, 12 iunie, Mihai Margineanu si Damian & Brothers vor sustine un concert extraordinar la Gossip Mamaia. Fondurile obtinute din biletele vandute vor fi donate pentru infiintarea departametului de cardiochirurgie de la Marie Curie.

Concertul se doreste a fi atat un sprijin material, cat si o modalitate de promovare a campaniei Inima Copiilor pentru Marie Curie.

Organizatorii acestor evenimente si-au declarat intentia de a mai organiza astfel de concerte caritabile, in beneficiul Asociatiei Inima Copiilor, si la toamna.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân