Primul stilou pentru cel mic

STABILO’s move easy, primul instrument de scris ergonomic este acum si in Romania.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Primul stilou pentru cel mic
Primul stilou pentru cel mic

Primul instrument de scris ergonomic pentru cei mici, disponibil in varianta pentru stangaci dar si pentru dreptaci, roller-ul care scrie ca un stilou – STABILO’s move easy – este acum si in Romania.

STABILO, brand german cu renume mondial in domeniul instrumentelor de scris de calitate, lanseaza in Romania STABILO’s move easy – numarul 1 in topul instrumentelor de scris ergonomice pentru scolari din Germania.

“Daca unui copil ii place instrumentul de scris este mult mai probabil sa il foloseasca! Gradinita si primii ani de scoala sunt o perioada extraordinara pentru copiii care fac primii pasi in lumea cifrelor, literelor si a cuvintelor”, declara Alice Martis, Director Top Office Product (parte a diviziei de birotica-papetarie a Grupului RTC).

Construit pe masura mainii si a degetelor copiilor intre 7-12 ani, roller-ul STABILO’s move easy are un grip extra-soft (zona de prindere), fiind extrem de confortabil in utilizare.

Datorita formei ergonomice si a greutatii reduse, folosirea roller-ului necesita o forta scazuta de prindere fapt care previne obosirea rapida a mainii copilului. Varful roller-ului rezista presiunii de apasare facuta de copil dezvoltand o scriere cursiva si fara pete.

O echipa de specialisti din domenii diverse: pedagogi, cercetatori, designeri, formata de STABILO, a lucrat timp de 4 ani pentru a ajunge la design-ul si functionalitatea roller-ului STABILO’s move easy.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”