Noutăţi pentru copii în această vară

Anotimpul cald şi-a intrat în drepturi, prilej ideal pentru a petrece clipe speciale alături de copilul tău: zile însorite la plajă, picnicuri la iarbă verde sau plimbări plăcute în natură.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Noutăţi pentru copii în această vară

Anotimpul cald şi-a intrat în drepturi, prilej ideal pentru a petrece clipe speciale alături de copilul tău: zile însorite la plajă, picnicuri la iarbă verde sau plimbări plăcute în natură.

Expunerea micuţului tău la soare este extrem de benefică, ajutând la fixarea vitaminei D în corp, necesară pentru absorbţia calciului în oase. Însă la fel de cunoscute sunt efectele negative ale soarelui, ce acţionează mult mai rapid şi agresiv în cazul pielii sensibile a copiilor.

Pielea bebeluşului poate asigura protecţie naturală împotriva efectelor nocive ale soarelui pentru o perioadă foarte limitată: sunt suficiente între 3 şi 5 minute până la apariţia primelor arsuri. Tocmai din acest motiv, pielea micuţilor are nevoie de o atenţie sporită, alături de o îngrijire în profunzime, pe toată durata expunerii la soare, iar alegerea unor produse eficiente, cu un factor de protecţie ridicat este cu atât mai importantă pentru ca cel mic să se bucure de o vară frumoasă.
 

NIVEA Baby Sun: Bucură-te de soare împreună cu bebeluşul tău

Crema de protecţie solară pentru bebeluşi NIVEA Baby Sun SPF 30 (22,5 lei) şi loţiunea pentru protecţie solară ultra-ridicată NIVEA Baby Sun SPF 50+ (33 lei) oferă maximum de protecţie împotriva arsurilor solare şi a efectului negativ indus de acţiunea razelov UV, datorită formulei de înaltă toleranţă, bazată pe un sistem echilibrat de filtre fizice şi organice.


              Dezvoltate în colaborare cu medici dermatologi şi pediatri, produsele conţin un complex pentru protecţie cu vitamina E, pro vitamina B5 ce acţionează, de asemenea, împotriva radicalilor liberi induşi de razele UV, împiedicând apariţia alergiilor.

Produsele sunt rezistente la apă şi nu conţin alcool, parfum sau coloranţi. Formula delicată, ce respectă nevoile fragile ale pielii, se absoarbe uşor, lăsând pielea fină şi  catifelată.

Nivea Babz Sun

 

Hofigal

Omega 3 & Omega 6 Vegetal de la Hofigal, pentru copii inteligenti

Brandul românesc Hofigal şi-a îmbogăţit portofoliul de produse naturale cu suplimentul nutritiv Omega 3 & Omega 6 Vegetal pentru copii.
Acizii graşi esenţiali Omega 3 si Omega 6 sunt deosebit de importanţi pentru buna funcţionare a organismului indiferent de vârstă, însă mai ales la copii, având rolul de a stimula activitatea cerebrală.


Pe baza de uleiuri naturale (din seminţe de cânepă, seminţe de in, fructe de armurariu, seminţe de negrilică, ulei de catină) şi vitamina E, noul supliment nutritiv de la Hofigal este o sursă directă de acizi graşi Omega 3 şi Omega 6, în raport optim, echilibrat.

Alte acţiuni benefice ale acizilor Omega 3 şi Omega 6 vizează reducerea nivelului de colesterol şi a trigliceridelor din sânge, reechilibrarea raportului dintre colesterolul rău (LDL) şi colesterolul bun (HDL), îmbunătăţirea circulaţiei sanguine şi a utilizării insulinei în ţesuturi, controlarea proceselor inflamatorii şi normalizarea tensiunii arteriale.

Preţ de fabrică: 9,92 lei (60 capsule). Se găseşte în farmacii şi în magazinele cu produse naturiste.

 

Avon baby
Avon lansează prima gamă destinată îngrijirii bebeluşilor

Avon lansează prima gamă destinată îngrijirii bebeluşilor (de peste 6 luni) – Avon Baby. Formulele delicate ale produselor din această nouă gamă sunt special concepute pentru pielea sensibilă a bebeluşilor, nu conţin parabeni sau coloranţi, sunt testate dermatologic, hipoalergenice şi sunt îmbogăţite cu extracte de aloe şi muşeţel.

Gama produselor de îngrijire Avon Baby cuprinde:

Gel de duş pentru păr şi corp (250 ml-12,99 lei): reîmprospătează şi curăţă delicat pielea bebeluşului, poate fi folosit zi de zi, nu provoacă lacrimi, testat oftalmologic.
Ulei calmant pentru o piele moale şi hidratantă (250ml-13,99 lei)

Loţiune de corp hidratantă (250ml-13,99 lei): previne descuamarea pielii cu o formula non-grasă şi delicată.
Cremă pentru calmarea iritaţiilor (100ml-15,99 lei): creează o barieră de protecţie, calmează iritaţiile provocate de scutec şi previne apariţia iritaţiilor.
Şampon fără lacrimi ce curăţa cu blândeţe părul delicat al bebeluşilor (250ml-12,99 lei): curăţă cu delicateţe şi se clăteşte uşor, potrivit pentru uz zilnic, formulă fără lacrimi, testat oftalmologic.

 

Pasta de dinţi BIO cu căpşuni pentru copii Logona de la Life Care

Specială pentru periajul dinţilor şi gingiilor sensibile ale copiilor, agenţii de curăţare minerali îndepărtează depozitele dentare, acţionând împotriva reapariţiei plăcii şi a cariilor.

Pentru că adesea copiii înghit pasta de dinţi, în compoziţia acesteia se găsesc doar agenţi naturali şi blânzi.

Nu conţine ingrediente sintetice ce ar putea dăuna sănătăţii copiilor.
Pasta de dinţi cu aromă de căpşuni face o spumă delicată, are gust deosebit şi este optimă pentru dinţii şi gingiile sensibile ale copiilor.

Preţ: 16,99 lei prin www.life-care.com

Logodent Kids + pasta de dinti copii

 

Gerocossen Gerocossen Sun acum sub formă de spray şi pentru copii

În vara aceasta ne putem proteja pielea din câteva pulverizări, folosind loţiunea spray cu FPS 30 din gama Sun, de la Gerocossen, disponibilă şi în varianta pentru copii.

Îmbogăţite cu ulei de argan, loţiunile pentru protecţie solară Gerocossen Sun previn deshidratarea pielii şi îmbătrânirea ei prematură. Datorită formulelor cu absorbţie rapidă, rezistente la apă, loţiunile spray asigură protecţie ridicată împotriva radiaţiilor UVA şi UVB, îngrijire şi hidratare de durată.

Produsele Gerocossen Sun sunt testate dermatologic şi nu conţin parabeni sau parafine.

Loţiune spray pentru protecţie solară FPS 30 Gerocossen Sun, pentru copii – 24,12 lei (200 ml), Loţiune spray pentru protecţie solară FPS 30 Gerocossen Sun – 23,86 lei (200 ml).

 

Citeşte şi: Noutati cosmetice pentru îngrijirea părului tău pe timp de vară

Rasfata-ti corpul cu produsele acestei veri

Igiena le asigură copiilor o vară fără microbi

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”