Cum arată viaţa unui tată a 4 fete

Simon şi Clementine Hooper sunt mândrii părinţi a 4 fete: una de 9 ani, alta de 6 ani şi gemenele de 10 luni, care au cucerit Instagramul cu mutriţele lor simpatice.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Simon şi Clementine Hooper sunt mândrii părinţi a 4 fete: una de 9 ani, alta de 6 ani şi gemenele de 10 luni, care au cucerit Instagramul cu mutriţele lor simpatice. Britanicul împărtăşeşte cu peste 265.000 de fani poze şi întâmplări zilnice din viaţa lui alături de „gaşca de fete”, folosind pseudonimul father_of_daughters. El merge la cumpărături de scutece, face băiţă, curăţenie şi mâncare pentru fetele lui năzdrăvane, care îi fac viaţa un „chin” dulce, scrie HuffingtonPost.

Bărbatul deţine o funcţie importantă în cadrul unei firme de consultanţă, dar, pe lângă acest job, el mai este „taximetrist, instructor de înot, bucătar, consilier şi bancomat” pentru cele 4 fete.

Nici soţia lui nu se lasă mai prejos. Sub nickname-ul mother_of_daughters, Clementine vrea să le arate viitorilor părinţi realitatea care îi aşteaptă, dar cu un strop de umor… britanic.

Cei doi speră că această aventură le va da o încurajare celor care aşteaptă un copil sau care au deja un prichindel şi care cred că munca de părinte este epuizantă. „Toată lumea se confruntă cu aceleaşi probleme, nu trebuie să vă fie teamă”, spune Simon Hooper.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân