Te invităm la Conferinţa Mama şi copilul pe 25 iulie, la ora 18.30!

Pe 25 iulie, la ora 18.30, te invităm la Cinema Pro, la cea de-a doua ediţie a conferinţei Mama şi copilul, organizată de Ce se întâmplă doctore?.
  • Publicat:
Te invităm la Conferinţa Mama şi copilul pe 25 iulie, la ora 18.30!

Ce trebuie să mănânce un copil în perioada şcolară? În ce constă un pacheţel sănătos? Cum îi putem fi alături atunci când intră în colectivitate la clasa pregătitoare? Ce putem face pentru a-i uşura acomodarea la un program zilnic de şcoală? Cum facem faţă crizelor de plans şi personalitate ce apar la vârsta şcolară? Cum ne poate ajuta medicul de familie? Când e cu adevărat nevoie să mergem cu copilul la medic?

La toate aceste întrebări şi multe altele legate de creşterea, îngrijirea, alimentaţia şi sănătatea copilului de 6 ani+ vă vor răspunde invitaţii noştri pe 25 iulie, la ora 18 30, la a doua ediţie din seria conferinţelor Mama şi copilul, organizate de Ce se întâmplă doctore.

Înscrie-te aici, participarea este gratuită: https://www.csid.ro/csid-te-invita-la-evenimentul-mama-si-copilul-editia-a-II-a-pe-25-iulie-2018

Dacă la prima ediţie, pediatrul Ana Culcer, dermatologul Ioana Simian şi medicul stomatolog Raluca Pascu, alături de colegele noastre Beatrice Osanu şi Bianca Poptean au discutat despre creşterea şi îngrijirea copiilor de la naştere până la vârsta de 6 ani, la ediţia din 25 iulie vom avea în focus copilul de vârstă şcolară. Mihaela Bilic, medic specialist în diabet, boli de nutriţie şi metabolism, Otilia Mantelers, leader Hand in Hand Parenting şi Dr. Valeria Herdea, medic de familie  sunt invitatele celei de-a doua ediţii a conferinţei Mama şi copilul.

Mihaela Bilic, medic specialist în diabet, boli de nutriţie şi metabolism cu o experienţă impresionantă în nutriţie, dar şi autor a numeroase cărţi cu acest subiect, va spune care este alimentaţia adecvată pentru un copil în creştere, care sunt grupele alimentare ce nu trebuie ratate, care sunt cele mai importante reguli de alimentaţie pentru copilul şcolar. În ce constă un pacheţel sănătos, cum putem convinge un copil să mănânce sănătos, cum scoatem dulciurile procesate din alimentaţia copiilor sunt doar câteva dintre temele pe care le vom aborda împreuna cu medical Mihaela Bilic.

Otilia Mantelers este leader Hand in Hand Parenting, speaker în numeroase conferinţe de parenting  şi autor al cărţii “Secretul monstrului” prin care îi ajută pe copii să facă faţă emoţiilor puternice, iar pe părinţi să fie mai jucăuşi şi mai empatici. Otilia promovează puterea terapeutică a jocului, concept bazat pe tehnica Playful Parenting, aprofundată cu specialistul Lawrence J. Cohen şi va povesti cât de important este să ne jucăm cu copiii noştri, cât de multe lucruri îi putem învăţa prin joc, cum le putem fi alături în schimbările pe care le implică acomodarea cu şcoala, cum putem gestiona furtunile emoţionale ale celor mici, dar şi cât de important este timpul de calitate sau timpul special petrecut alături de copiii noştri.

Dr. Valeria Herdea este un medic de familie cu mare experienţă care ne va spune care este rolul medicului de familie, când este nevoie să apelăm la el, cum ne poate ajuta acesta în desluşirea problemelor de sănătate cu care ne putem confrunta la vârsta şcolară. Care sunt riscurile colectivităţii, când e nevoie să ţinem copilul acasă şi când nu sunt riscuri când îl trimitem la şcoală.

Înscrie-te aici, participarea este gratuită: https://www.csid.ro/csid-te-invita-la-evenimentul-mama-si-copilul-editia-a-II-a-pe-25-iulie-2018

Vor fi cel puţin 2 ore de discuţii interesante, pline de informaţii utile care sunt de folos pentru orice mama ce îşi doreşte să fie informată. Iar la sesiunea de Q&A poţi adresa orice întrebare invitaţilor noştri iar aceştia, cu siguranţă, îţi vor răpunde, lămurindu-ţi orice neclaritate.

Te şteptăm cu mic, cu mare, la a doua ediţie a Conferinţei Mama şi copilul! Îţi garantăm că vei pleca mai informată, cu nelămuririle limpezite şi cu mai multă încredere că vei şti ce să faci în orice situaţie neprevăzută legată de creşterea, îngrijirea, sănătatea şi alimentaţia copilului tău şcolar!

Înscrie-te aici, participarea este gratuită: https://www.csid.ro/csid-te-invita-la-evenimentul-mama-si-copilul-editia-a-II-a-pe-25-iulie-2018

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: