Psihoterapeut Diana Vasile: trauma în cancerul mamar VIDEO în cadrul evenimentului ”Ce se întâmplă, Doctore cu misiunea (im)posibilă a depistării şi tratării cancerului la sân?”

Psihoterapeut Diana Vasile a vorbit în cadrul evenimentului ”Ce se întâmplă, Doctore cu misiunea (im)posibilă a depistării şi tratării cancerului la sân?” despre impactul psiholog al diagnosticului de cancer mamar.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Pe 11 iunie, la Cinema Pro în Bucureşti, a avut loc conferinţa ”Ce se întâmplă, Doctore…cu misiunea (im)posibilă a depistării şi tratării cancerului la sân?”, organizată de platforma de lifestyle sănătos, CSID.ro.

Cei trei speakeri invitaţi au fost Dr. Dragoş Median – Medic primar oncologie medicală, Supraspecializare în Tratamentul cancerului mamar, Dr. George Iancu – Asistent universitar, Doctor în ştiinţe medicale, Medic primar obstetrică-ginecologie, Supraspecializare Uroginecologie şi Lect. Dr. Diana Vasile – Psihoterapeut, Presedinte Institutului pentru Studiul şi Tratamentul Traumei.

Evenimentul a fost moderat de Beatrice Osanu – redactor-şef, „Ce se întâmplă, doctore?” şi Bianca Poptean – senior editor, „Ce se întâmplă, doctore?”. Iar parteneri au fost Roche, www.canceruldesan.ro şi Sano Vita.

Unul dintre subiectele ample abordate în cadrul conferinţei a fost impactul psihologic al diagnosticului de cancer, pe care l-a dezbătut pe larg psihoterapeutul Diana Vasile. Specialistul a vorbit şi despre traumă, ca factor de risc pentru apariţia disfuncţiilor la nivel corporal.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Diana Vasile - Psihoterapeut
Diana Vasile este Psihoterapeut autonom, psiholog clinician, cadru didactic universitar. Președinte și membru fondator al Institutului pentru Studiul și Tratamentul Traumei Prin preocuparea să constanța, profesionistă și pasionată pentru potențialul de dezvoltare și evoluție a fiecărui ...
citește mai mult
Recomandări: