Psihoterapeut Diana Vasile: stresul şi bolile grave VIDEO în cadrul evenimentului ”Ce se întâmplă, Doctore cu misiunea (im)posibilă a depistării şi tratării cancerului la sân?”

Psihoterapeut Diana Vasile a explicat în cadrul evenimentului ”Ce se întâmplă, Doctore cu misiunea (im)posibilă a depistării şi tratării cancerului la sân?” rolul stresului ca factor de risc pentru bolile grave.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Pe 11 iunie, la Cinema Pro în Bucureşti, a avut loc conferinţa ”Ce se întâmplă, Doctore…cu misiunea (im)posibilă a depistării şi tratării cancerului la sân?”, organizată de platforma de „Ce se întâmplă, doctore?”. Evenimentul a fost moderat de Beatrice Osanu – redactor-şef, „Ce se întâmplă, doctore?” şi Bianca Poptean – senior editor, „Ce se întâmplă, doctore?”. Iar parteneri au fost Roche, www.canceruldesan.ro şi Sano Vita.

Unul dintre speakerii invitaţi a fost Lect. Dr. Diana Vasile – Psihoterapeut, Presedinte Institutului pentru Studiul şi Tratamentul Traumei, care a accentuat asupra stresului ca factor de risc în apariţia bolilor grave. Mai multe informaţii despre impactul stresului asupra sănătăţii puteţi afla din materialul video realizat în cadrul evenimentului!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Diana Vasile - Psihoterapeut
Diana Vasile este Psihoterapeut autonom, psiholog clinician, cadru didactic universitar. Președinte și membru fondator al Institutului pentru Studiul și Tratamentul Traumei Prin preocuparea să constanța, profesionistă și pasionată pentru potențialul de dezvoltare și evoluție a fiecărui ...
citește mai mult
Recomandări: