Dr. George Iancu: rolul chirugiei în tratarea cancerului de sân VIDEO în cadrul evenimentului ”Ce se întâmplă, Doctore cu misiunea (im)posibilă a depistării şi tratării cancerului la sân?”

Dr. George Iancu, medic primar ginecolog, explică rolul intervenţiei chirugicale în protocolul de tratament al cancerului mamar, în cadrul evenimentului ”Ce se întâmplă, Doctore cu misiunea (im)posibilă a depistării şi tratării cancerului la sân?”.
  • Publicat:

Pe 11 iunie, a avut loc conferinţa ”Ce se întâmplă, Doctore…cu misiunea (im)posibilă a depistării şi tratării cancerului la sân?”, organizată de CSID.ro, la Cinema Pro în Bucureşti.

Experţii invitaţi pe scena conferinţei au fost Dr. Dragoş Median – Medic primar oncologie medicală, Supraspecializare în Tratamentul cancerului mamar, Dr. George Iancu – Asistent universitar, Doctor în ştiinţe medicale, Medic primar obstetrică-ginecologie, Supraspecializare Uroginecologie şi Lect. Dr. Diana Vasile – Psihoterapeut, Presedinte Institutului pentru Studiul şi Tratamentul Traumei.

Evenimentul a fost moderat de Beatrice Osanu – redactor-şef, „Ce se întâmplă, doctore?” şi Bianca Poptean – senior editor, „Ce se întâmplă, doctore?”. Iar parteneri au fost Roche, www.canceruldesan.ro şi Sano Vita.

În cadrul evenimentului, medicul primar ginecolog George Iancu a vorbit despre rolul chirurgiei în tratarea cancerului mamar. Intervenţia chirurgicală face astăzi parte din protocolul de terapie a afecţiunilor maligne mamare, alături de chimioterapie, radioterapie, terapiile neoadjuvante, dar şi alte tipuri de tratamente de ultimă generaţie. Mai multe informaţii despre rolul chirurgiei în tratarea cancerului mamar puteţi afla din materialul video!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandări: