Dr. Ana Culcer: importanţa alăptării în prevenţia alergiilor VIDEO în cadrul evenimentului „Ce se întâmplă, doctore…cu alergiile în 2019?”

Medicul pediatru Ana Culcer a vorbit despre importanţa alăptării şi a evitării laptelui de vacă, în cadrul evenimentului "Ce se întâmplă, doctore...cu alergiile în 2019?", organizat de platforma "Ce se întâmplă, doctore?".
  • Publicat:

Unul dintre invitaţii prezenţi la conferinţa ”Ce se întâmplă, Doctore…cu alergiile în 2019?”, organizată de CSID.RO, la finalul lunii mai, a fost reputatul medic pediatru Ana Culcer, doctor în ştiinţe medicale.

Medicul care a tratat mii de copii de-a lungul carierei a accentuat în cadrul evenimentului importanţa alăptării şi în prevenţia alergiilor. De asemenea, specialistul a atras atenţia asupra riscului crescut de alergii provocate de laptele de vacă, oferit copiilor la vârste foarte mici. Mai multe despre beneficiile alăptării puteţi afla din materialul video realizat în cadrul evenimentului!

Partenerii evenimentului au fost Synevo, Igienol, Aslavital şi Sun Plaza, care a asigurat locaţia evenimentului. La final, invitaţii au răspuns întrebărilor publicului, iar partenerii Aslavital şi Igienol au oferit cadouri participanţilor.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandări: