Dr. Adriana Necula: regulile protecţiei solare VIDEO în cadrul evenimentului ”What’s HOT, Doc?”

Dr. Adriana Necula a trecut în revistă regulile protecţiei solare în cadrul evenimentului ”What's HOT, Doc?”, care a avut loc pe 13 iulie, la Therme.
  • Publicat:

Sâmbătă 13 iulie, la Therme Bucureşti a avut loc evenimentul ”What’s HOT, Doc?”, organizat de brandul „Ce se întâmplă, doctore?”. Cei trei invitaţi ca speakeri au fost dr. Adriana Carmen Necula – medic specialist dermatolog în cadrul Medicover, Armando Lungu – Personal Trainer & Fitness Instructor şi Cosmin Cîrîc – Wellness Manager Therme. Conferinţa a fost moderată de Beatrice Osanu – redactor-şef CSID şi Bianca Poptean – senior editor CSID, iar parteneri au fost  Gerovital (Farmec), Fitbit, Clineo şi 7th Heaven.

Una dintre temele principale abordate în cadrul conferinţei a fost cea referitoare la importanţa protecţiei solare atât pe parcursul sezonului cald, dar şi în restul anului. Cele mai importante reguli şi sfaturi pentru sănătatea pielii le-au fost oferite invitaţilor de către medicul Adriana Necula, care a subliniat importanţa respectării ritualului de folosire a produselor cu SPF, atât pentru zilele de plajă, dar şi pentru momentele când ne expunem la soare pe stradă sau în timp ce conducem. De altfel, produsele cu SPF ar trebui să facă parte din trusa de îngrijire a oricărei persoane, iar gama Gerovital Sun asigură atât produse cu factor de protecţie care se pot aplica înainte de expunerea la soare, cât şi opţiuni de calmare a pielii după plajă. Mai multe informaţii despre importanţa protecţiei solare ne oferă medicul Adriana Necula în cadrul materialului video realizat în cadrul evenimentului care a avut loc la Therme.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandări: