Dr. Adriana Necula: cum aplicăm corect cremele cu protecţie solară VIDEO în cadrul evenimentului ”What’s HOT, Doc?”

Dr. Adriana Necula oferă informaţii despre cum se aplică în mod corect cremele cu factor de protecţie împotriva UVA şi UVB.
  • Publicat:

La mijlocul lunii iulie a avut loc, la Therme Bucureşti, evenimentul ”What’s HOT, Doc?”, organizat de platforma de lifestyle sănătos, „Ce se întâmplă, doctore?”. Conferinţa a fost moderată de Beatrice Osanu – redactor-şef CSID şi Bianca Poptean – senior editor CSID, iar parteneri au fost  Gerovital (Farmec), Fitbit, Clineo şi 7th Heaven. La finalul evenimentului, participanţii au primit cadouri constând în produse de beauty şi igienă, dar şi o sesiune de wellness la Therme.

În cadrul conferinţei, unul dintre speakerii invitaţi, dr. Adriana Necula, medic specialist dermatolog în cadrul Medicover, a explicat rolul cremelor şi loţiunilor cu SPF pentru protecţia pielii. Medicul a subliniat importanţa alegerii unor game de produse care au şi filtre pentru razele UVA, dar şi pentru UVB, gama Gerovital Sun fiind o alegere ideală atât pentru pregătirea pentru pielii pentru expunerea la soare, dar şi pentru calmarea acesteia după o sesiune de plajă. Medicul Adriana Necula explică în materialul video realizat în cadrul evenimentului cum se aplică în mod corect produsele destinate protecţiei pielii împotriva UVA şi UVB!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandări: