Descopera puterea benefica a enzimelor!

Suplimentele cu enzime actioneaza la nivel celular pentru a reface pielea.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Descopera puterea benefica a enzimelor!
Descopera puterea benefica a enzimelor!

Bun venit la cea mai noua frontiera a vindecarii, unde substantele naturale cunoscute sub denumirea de enzime vor transforma definitiv viziunea noastra asupra bolii.

In prezent, doctorii din toate colturile lumii au aflat chiar de la autoare, Dr. Ellen W. Cutler, despre BioSET – Bioenergetic Sensitivity and Enzime Therapy (sensibilitate bioenergetica si terapie cu enzime).

Spre deosebire de tratamentele conventionale, care doar mascheaza simptomele, suplimentele cu enzime actioneaza la nivel celular pentru a reface si a preveni daunele care genereaza nenumarate probleme de sanatate. In plus, enzimele sunt sigure, neavând nici un fel de efecte secundare.

Catalizatorii organici

Ceea ce impulsioneaza existenta umana este o serie de proteine numite enzime sau catalizatori organici, deoarece accelereaza reactiile chimice din organism. Cert este ca multe dintre aceste reactii nu ar putea avea loc daca nu ar actiona enzimele ca niste catalizatori.

Trebuie subliniat faptul ca enzimele sunt esentiale pentru toate functiile organismului, inclusiv respiratia, circulatia sangelui, digestia si reactia imunitara. La o scara mai larga, ele incetinesc procesul de imbatranire si sustin starea de sanatate si homeostaza.

Tipuri de enzime

Exista 3 categorii principale de enzime: sistemice sau metabolice, digestive si alimentare. Organismul produce enzime sistemice si digestive, in timp ce enzimele alimentare se gasesc in ceea ce mancam. Cele mai multe dintre enzimele fabricate de organism sunt sistemice, fiind responsabile de intretinerea parametrilor normali ai sangelui, tesuturilor si organelor.

Suplimentele cu enzime sistemice trebuie deosebite clar de suplimentele cu enzime digestive, care ajuta procesul digestiv. Atentie! Nu este bine sa ne bizuim exclusiv pe sursele alimentare de enzime, pentru ca multe se pierd prin gatit. Insa enzimele alimentare sunt vitale pentru mentinerea unei sanatati optime. Fructele si legumele crude sunt sursa ideala de enzime alimentare.

„Micromiracole” este, fara nici un dubiu, o lucrare de referinta in ceea ce priveste terapia cu enzime. Vei gasi in aceasta carte tot ceea ce iti trebuie pentru a-ti evalua statutul propriului organism in ceea ce priveste enzimele si pentru a incorpora suplimentele cu enzime in regimul de ingrijire personala.

„Micromi-racole”de Dr. Ellen W. Cutler, Editura Curtea veche, 392 pag.

Citeste si:
Enzimele, secretele digestiei fără probleme

Ce sunt enzimele digestive și care sunt semnele pe care le dă corpul când duci lipsă de ele

Enzime şi probiotice: tot ce trebuie să ştii despre ele

Foto: RED DOT

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân