Un pahar de lapte dupa exercitii face miracole

Un pahar de lapte dupa exercitii face miracole Asta pentru ca ajuta la arderea grasimilor chiar si dupa terminarea programului de sport si astfel slabim mult mai repede. Specialistii americani au luat 3 grupuri de persoane si le-au pus sa trudeasca la sala.
  • Publicat:
Un pahar de lapte dupa exercitii face miracole
Sport news

Asta pentru ca ajuta la arderea grasimilor chiar si dupa terminarea programului de sport si astfel slabim mult mai repede. Specialistii americani au luat 3 grupuri de persoane si le-au pus sa trudeasca la sala. Participantii au primit apoi fie lapte degresat, fie o bautura pe baza de soia, fie o bautura care continea carbohidrati. Expertii au constatat ca persoanele care au baut lapte au pierdut o cantitate de grasimi aproape de doua ori mai mare – cam un kilogram – in timp ce aceia care au baut licoarea cu carbohidrati au scapat doar de o jumatate de kilogram. Cei care au consumat bautura cu soia nu au scazut in greutate. In acelasi timp, cei care au baut lapte si-au intarit si masa musculara.

Nascuti sportivi
Copiii nascuti toamna sunt mai atrasi de activitatile fizice, sustin cercetatorii britanici. Expertii au monitorizat dezvoltarea si starea de sanatate a 14.000 de copii nascuti in perioada 1991 – 1992, pana la implinirea varstei de 11 ani. Asa au aflat ca bebelusii nascuti primavara sunt cu 9% mai putin activi decat cei nascuti toamna. „Este o diferenta modesta, dar interesanta. Copiii nascuti toamna au tendinta de a se dezvolta mai mult pe parcursul anilor de scoala, fiind mai pasionati de sport. Copiii nascuti spre sfarsitul anului trebuie «sa se zbata» mai mult pentru a supravietui si de aceea ajung sa faca mai mult sport”, au precizat specialistii.

Continuarea – in editia tiparita a revistei din ianuarie

Urmărește CSID.ro pe Google News
Florin Preoteasa
Florin Preoteasa
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân