Totul a revenit la normal! Reîntoarce-te la un stil de viață sănătos și la sportul tău preferat cu abonamentul ESX (P)

  • Publicat:
Totul a revenit la normal! Reîntoarce-te la un stil de viață sănătos și la sportul tău preferat cu abonamentul ESX (P)

Acum este mai important ca oricând să conștientizăm beneficiile sportului pentru îmbunătățirea sănătății fizice și psihice, fiind o oportunitate de a lega noi prietenii și un mod eficient de integrare socială.

Cum ar fi să ai acces la mai multe săli de sport, din diferite locații? Să poți face azi yoga, mâine fitness și în altă zi kangoo jumps, iar dacă pleci din oraș să nu îți întrerupi activitatea sportivă?

Acum este posibil! Cu un singur abonament lunar – ESX, ai acces la aproximativ 400 de săli de fitness și centre sportive din peste 60 de orașe.

Alătură-te și tu celei mai mari rețele de săli de fitness și centre sportive din România, deschisă oricărei persoane fizice.

Cum să te antrenezi în 3 pași simpli?

  • Cumperi un abonament online de aici – esx.ro, cu care ai acces nelimitat la aproximativ 400 de săli de fitness din România;
  • Descarci aplicația „ESX – Abonamente Săli”, disponibilă pe iOS, Android și Huawei;
  • Începi să te antrenezi zilnic și să îți dezvolți pasiunea pentru activități sportive diverse.

Cu abonamentul ESX, să faci sport e la fel de ușor ca atunci când primești un sms

  • Reînnoiești automat abonamentul sau întrerupi oricând, cu doar un click;
  • Nu-ți place la o sală, mergi la alta – cu același abonament;
  • Economisești, plătind mai puțin decât pe un abonament obișnuit la o sală;
  • Nu cauți săli sau activități noi – le găsești în aplicație, incluse în abonament;
  • Primești bonus programe de antrenament, nutriție sau sfaturi motivaționale;
  • Dacă nu folosești abonamentul în primele 10 zile, poți să primești banii înapoi – simplu, rapid și fără întrebări.

Abonamentele încep de la doar 110 lei/lună și poți modifica oricând, făcând un upgrade. Clienții ESX pot câștiga timp, nu orice fel de timp, ci timp pentru a face sport.

Pe lângă abonamentul cu acces la sute de săli, ESX lucrează pentru a lansa programe educaționale complexe, personalizate pentru fiecare client, programe automatizate, de time management, motivaționale, cu antrenamente și nutriție.

În aplicația ESX se regăsește harta cu toate sălile partenere și diverse filtre, iar prin intermediul tehnologiei actuale s-a construit sistemul digital, astfel încât modulul de scanare QR pentru înregistrarea clienților la sală să funcționeze ușor, simplu, printr-o singură atingere.

Anul acesta, ESX își propune dezvoltarea unui produs de nutriție personalizată bazată pe ADN-ul clientului.

În plus, se va integra AI (Artificial Intelligence) și machine learning pe baze de date, cu stilul de viață și comportamentul clienților, astfel încât să poată prezice posibile boli, în funcție de istoricul medical, alimentație, structura corpului etc.

În scurt timp lansăm un upgrade mai mare al aplicaţiei şi al platformei web pentru a îmbunătăţi experienţa consumatorului. Tot sistemul a fost regândit, iar asta ne va permite să avem parteneriate cu mai multe centre sportive mari din ţară. De asemenea, vom oferi pachete cu posibilitatea de a testa 7 zile, gratuit, abonamentele ESX pentru membrii noi, anunță Andrei Trofin, Fondator ESX.

Fie că vrei să slăbești sau să adaugi masă musculară, e nevoie să ai un antrenament inteligent. Te așteptăm să intri și tu în comunitatea celor care se antrenează inteligent prin achiziția abonamentului ESX, îl găsești la doar un click distanță.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân