Tehnica japoneză care promite un abdomen de invidiat: ai nevoie doar de un prosop

Iată ce presupune tehnica japoneză pentru un abdomen de invidiat.
  • Publicat:
Tehnica japoneză care promite un abdomen de invidiat: ai nevoie doar de un prosop

Trebuie să recunoaştem că popularele ”abdomene” pot fi un adevărat chin, mai ales atunci când simţi tensiune în zona gâtului, coapeselor şi mai ales a abdomenului. Un abdomen tonifiat necesită multă muncă, dar şi o genă bună care să te ajute să obţii rezultatele mult dorite.

O nouă tehnică face furori în mediul online şi nu necesită atât de mult efort. A strâns milioane de vizualizări şi comentari şi, totodată, a devenit o metodă care a creat controverse în rândul sportivilor şi a instructorilor de fitness, iar asta pentru că pare extrem de uşoară, promite rezultate impresionante, dar nu pare să fie atât de eficientă.

Tehnica japoneză pentru abdomene

Ai nevoie de un prosop rulat pe care să-l pui sub zona lombară şi să-ţi extinzi braţele şi picioarele. Vârfurile picioarelor trebuie să se atingă, palmele trebuie puse cu faţa în jos, iar degetele mici să se atingă şi ele. Stai în poziţia aceasta timp de cinci minute pe zi, pe o perioadă de 10 zile.

 

Mişcarea este de origine japoneză şi este inventată de Dr. Toshiki Fukutsudzi, specialist în masaj şi reflexologie, pentru a reduce durerile lombare şi pentru a fixa coloana. Totodată, se presupune că ajută la scăderea în greutate prin corectarea poziţiei planşeului pelvin însă acest lucru nu este demonstrat, aşadar, nu se ştie cât de adevărată este informaţia.

Ce-i drept, dacă tot ce aveam de făcut era să stăm întinşi pe spate pentru a slăbi şi pentru a obţine un abdomen de invidiat, cu toţii am fi avut siluetele mult visate din simplul fapt că stăm în pat. Trebuie să înţelegem că nu există scurtături pentru a obţine corpul pe care ni-l dorim. Folosirea prosopului poate fi un instrument util pentru întărirea bazinului, dar mai ales pentru exerciţiile de stretching atunci când nu stai bine la capitolul flexibilitate.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân