Sylvia a slăbit 6 kg prin yoga

Artista este într-o formă fizică extraordinară şi a împărtăşit ce sport o ajută să arate aşa.
  • Publicat:
Sylvia a slăbit 6 kg prin yoga
Sylvia, foto Ciprian Strugariu

Când nu este pe scenă sau în studioul de înregistrări artista practică yoga, disciplină de care s-a îndrăgostit şi pe care a studiat-o în India. Iată ce beneficii imediate ai dacă îţi iei salteluţa şi începi să frecventezi clasele de yoga.

”Deja studiam de 4 ani psihologie, dezvoltare personală şi diverse tehnici de meditaţie însă simţeam că lipseşte un element cheie din dezvoltarea mea sufletească. Astfel, yoga a intrat in viaţa mea exact la momentul potrivit, când aveam suficiente resurse interioare pentru a putea trăi pe deplin experienţa acestei practici minunate.” Cântăreaţa a plecat în India unde a urmat cursul de Yoga Teacher Training la Bindusar Yoga School Rishikesh. În continuare Sylvia prezintă beneficiile pe care le-a simţit pe propria piele practicând yoga.

”Posturile de Yoga masează organele interne”

Yoga este o modalitate bună de detoxifiere a organelor interne. Prin diverse răsuciri care au loc în anumite asane, organele interne se bucură de atenţie şi pot fi îmbunătăţite diverse funcţii ale organismului. ”Eu am acum o digestie mai bună iar durerile care apar la menstruaţie sunt mult ameliorate” spune artista.

Sylvia a slăbit 6 kg

Există multe stiluri de yoga, unele destul de solicitante (Ashtanga Yoga, Power Yoga, Hot Yoga) care te ajută la slăbit. ”Eu am reuşit să slăbesc în timpul cursului de Yoga Teacher Training 6 kg, dar am ţinut cont şi de alimentaţie şi am vizitat din când în când şi sala de fitness. Am observat că mulţi oameni trăiesc cu impresia că yoga este mai mult o tehnică de relaxare, însă se găsesc clase şi stiluri de a practica pentru toate vârstele şi gusturile. Dacă vrei să slăbeşti prin yoga, cu siguranţă se poate acest lucru, cu condiţia să ai o alimentaţie echilibrată” a completat cântăreaţa.

Ciprian Strugariu - fotograf

Yoga alungeşte şi tonifică musculatura

După câteva luni de practică Sylvia a început să observe o îmbunătăţire fizică: ”Picioare tonifiate, mai multă forţă în brate, abdomen mai suplu. Încă un motiv în plus să mă iubesc şi la propriu şi la figurat”.

Este o metodă de relaxare

Nimic nu se compară cu o clasă relaxantă de yoga. ”Fie că vorbim de Yoga Nidra (care, practic, este o meditaţie ghidată), Yin Yoga (se lucrează pe meridianele energetice) sau Yoga pentru recuperare, există succesiuni de asane care mă lasă complet relaxată şi eliberată de orice urmă de stres sau tensiune” a mai spus cântăreaţa.
În timplul claselor de yoga datorită respiraţiei, creierul este mai bine oxigenat şi se instalează mai uşor starea de relaxare.

Yoga îmbunătăţeşte calitatea somnului

Farmecul în practica Yoga este că poţi să-ţi alegi ce stil de clasă doreşti să faci în funcţie de starea de spirit din momentul respectiv. ”Eu de multe ori am ales să fac practica mea personală seara, încheind cu posturi relaxante din Yin Yoga şi m-am simţit mult mai bine pe tot parcursul nopţii. Dorm mai bine şi mă trezesc mai odihnită dar în acelaşi timp energizată” mărturiseşte Sylvia.

Îmbunătăteşte flexibilitatea

Progresul în Yoga se vede şi se simte destul de rapid, conform practicanţilor. ”Eu fac astăzi lucruri pe care nu le mai credeam posibile. Yoga îmbunătăţeşte flexibilitatea dar şi starea generală de bine a organismului. Pe măsură ce înveţi să-ţi asculţi corpul, începi să observi că şi el, la rândul său, începe să te asculte” a încheiat artista.

Sylvia - foto Ciprian Strugariu

Fotografii de Ciprian Strugariu

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”