Slabire sa fie, dar in ritm normal!

Antrenorii si nutritionistii americani au cateva sfaturi pentru cei se grabesc sa slabeasca rapid dupa kilogramele acumulate de Sarbatori: nu va epuizati la sala si incercati sa va inscrieti in trendul “qualitarian”.
  • Publicat:
Slabire sa fie, dar in ritm normal!
Slabire sa fie, dar in ritm normal!

 

Antrenorii si nutritionistii americani au cateva sfaturi pentru cei se grabesc sa slabeasca rapid dupa kilogramele acumulate de Sarbatori: nu va epuizati la sala si incercati sa va inscrieti in trendul „qualitarian”.

Pentru multe dintre noi, anul a inceput sub acelasi deziderat universal al femeilor: vreau sa slabesc. Nu e usor, dar nici imposibil. Iar tara unde industria slabirii este fabuloasa, furnizeaza an de an idei care se vin perfect in intampinarea dorintei numarul 1 a sexului frumos.

 
Astfel, nutritionistul american Ashley Koff lanseaza pentru acest an notiunea de „qualitarian” la care trebuie sa ne aliniem daca vrem sa ajungem cat mai repede la silueta perfecta. „Sa fii qualitarian inseamna sa alegi cea mai buna hrana pentru tine. Asa ca incercati tot timpul sa consumati hrana organica. Pentru ca da, chiar suntem ceea ce mancam” spune Ashley Koff.

O data intrate pe calea consumului de alimente fara aditivi, conservanti si care provin din animale crescute natural, sportul se va potrivi in peisaj. Insa fara exagerari, precizeaza specialistii americani.

 
„Dupa perioada Sarbatorilor, este bine sa incepeti un un program de doua trei sesiuni de sport pe saptamana. Ideal ar fi sa nu depaseasca o ora fiecare. Abia dupa cateva saptamani puteti creste timpul alocat si frecventa antrenamentelor” este de parere antrenorul celebritatilor Holly Perkins. Asadar rabdare si sport la lucru!

Citeste si: Secretele muschilor

 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”