Secretele unei campioane la culturism în vârstă de 80 de ani (FOTO)

O lecţie grăitoare de motivaţie! Cam aşa o putem descrie pe americanca Ernestine Shepherd, o femeie de culoare de 80 de ani, care demonstrează că vârsta nu este o piedică în calea trupului perfect.
20.02.2017


O lecţie grăitoare de motivaţie! Cam aşa o putem descrie pe americanca Ernestine Shepherd, o femeie de culoare de 80 de ani, care demonstrează că vârsta nu este o piedică în calea trupului perfect. Ea este în prezent cea mai bătrână culturistă din lume!

Ernestine a început să practice culturismul pe când avea 56 de ani (până atunci, ea a lucrat ca model în Baltimore), ca urmare a unui episod destul de cunoscut multor femei: costumul de baie nu i se mai potrivea, aşa că şi-a propus să slăbească.

Împreună cu sora ei, Mildred Blackwell, Ernestine a început să frecventeze orele de aerobic, dar nu a durat mult şi culturismul a devenit una dintre marile ei pasiuni.

Disciplina, determinarea şi munca asidură sunt secretele care au ajutat-o pe femeie să aibă corpul fabulos din prezent, dar şi să intre în Cartea Recordurilor cu titlul de „cea mai în vârstă culturistă din lume”. 

Vezi în GALERIA FOTO câteva imagini cu această „bunicuţă” fit!

Galerie foto

vezi galeria
18 foto

Care sunt obiceiurile de la care nu se abate niciodată această femeie de admirat? Se trezeşte în fiecare dimineaţă la ora 3, aleargă 130 de kilometri pe săptămână şi ţine o dietă ce constă în ouă fierte, pui, legume şi multă apă. 

În videoclipul de mai jos, Ernestine mărturiseşte că scopul ei acum este să le transmită tuturor cât de important este să fii în formă, indiferent de vârstă, care este doar un număr!

Paula Rotaru
Paula Rotaru
S-a alăturat echipei Ce se întâmplă, Doctore? în anul 2013. În timp, CSID a devenit a doua sa familie, care cuprinde o mână de oameni pasionați de scris și preocupați de starea de bine a românilor. Ține legătura cu medici din toate domeniile și vă aduce zilnic informații despre diverse ... citește mai mult
Recomandare video
Top 5 alimente sănătoase care îngrașă